Skip to content

Clarks Originals herenschoenen

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Clarks Originals

   Actuele modetrends gecombineerd met vakwerk. Als 's werelds grootste schoenenfabrikant op het gebied van schoenen voor alledaags gebruik, verkoopt Clarks Originals jaarlijks meer dan 50 miljoen paar schoenen. Vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit gecombineerd met baanbrekende ontwerpen en innovaties staan daarbij altijd voorop. Sinds de oprichting in 1825, door de broers Cyrus en James, is Clarks Originals gevestigd in Street. Een plaats in het Engelse graafschap Somerset. Ondertussen is het een internationale onderneming met verkooppunten in 35 landen.

   Clarks Originals eigen innovaties en de samenwerking met andere vernieuwers, stelt Clarks Originals in staat om een ongekend comfort te leveren en te beschermen tegen de grillige elementen van de natuur. Elke technologie wordt bovendien discreet en zorgvuldig toegepast, zodat geen afbreuk gedaan hoeft te worden aan stijl, silhouet en afwerkingen.

   Kwaliteitsschoenen van de beste materialen

   Het merk Clarks Originals staat voor kwaliteitsschoenen die zijn gemaakt van de beste materialen en schoenen van Clarks Originals staan bekend om de draagbaarheid. Het Britse merk experimenteert sinds jaar en dag met nieuwe materialen om het comfort van de schoen te perfectioneren. Of het nu om schokabsorptie, bescherming tegen slijtage of luchtcirculatie gaat, Clarks Originals loopt altijd voorop. Maar ook wat betreft design weet Clarks Originals altijd een interessante draai te geven aan elk model schoen. De schoenencollectie van Clarks Originals bestaat uit schoenen voor speciale en casual gelegenheden. Clarks Originals vindt het belangrijk dat schoenen de perfecte pasvorm hebben. Daarom biedt Clarks Originals hele en halve schoenmaten en extra smalle en brede pasvormen.

   Sinds 1825 maakt het Engelse merk Clarks Originals vernieuwende, betaalbare schoenen. In de jaren vijftig werd de desert Boot van Clarks Originals een ware rage. Deze halfhoge boot werd geïnspireerd op de stoere boots die Britse legerofficieren op de bazaars in Caïro vonden. De desert boot is nog steeds een van de populairste schoenen. In onze webshop vindt u altijd de laatste modellen desert boots in diverse kleuren. Dankzij een duurzame kunststofzool zijn de schoenen van Clarks Originals slijtvast.

   De herenschoenen combineren

   Je kunt de klassieke herenschoenen van het merk Clarks goed combineren met een kledingstuk uit ons kledingassortiment, zoals de jassen van Herno. Ook kun je kiezen voor een leren riem van Magnanni of Santoni.

   Wij bezorgen uw Clarks Originals schoenen gratis bij u thuis!

   Razendsnel je nieuwe Clarks Originals schoenen in huis? Bestel dan online! Bestel heerlijk vanuit je luie stoel. Je krijgt je bestelling kosteloos thuisbezorgd. Toch niet helemaal naar wens, dan stuur je het gratis weer aan ons terug! Op zoek naar een bijpassende riem of sjaal? Neem op uw gemak ons totale assortiment door in onze webwinkel.