Skip to content

Shabbies Amsterdam Enkellaarsjes

Shabbies Amsterdam enkellaarsjes staan voor stoere laarsjes, met een pure look en krachtige uitstraling. Shop de mooiste Shabbies Amsterdam enkellaarsjes bij Van den Assem Schoenen.

  Maat
  Mijn filters
  Merk
  Prijs
  € 110 - € 111
  Mijn filters

  Shabbies Amsterdam enkellaarsjes

  Ze ogen stoer, eigentijds en zijn te herkennen aan hun eenvoudige maar krachtige design: we hebben het hier natuurlijk over Shabbies Amsterdam enkellaarsjes. Iedereen die van stoere schoenen houdt, heeft wel eens van deze iconische enkellaarsjes gehoord. De ontwerpen van Shabbies Amsterdam worden gekenmerkt door een pure look van simpele lijnen, het gebruik van kwaliteitsleer en een perfecte afwerking. Deze combinatie maakt van Shabbies enkellaarsjes echte musthaves. Laat je verleiden door de nieuwste collectie Shabbies Amsterdam enkellaarsjes en ontdek waarom dit label al jarenlang zo populair is.

  Het label Shabbies Amsterdam

  Shabbies Amsterdam is een label van schoenen- en tassenontwerper Fred de la Bretonière. Shabbies Amsterdam werd opgericht in 2004 en heeft zich vanaf dag één weten te onderscheiden met schoenen met een herkenbaar, krachtig design, gemaakt van het fijnste leer. Shabbies Amsterdam bevat een brede lijn aan damesschoenen, waarvan de enkellaarsjes misschien wel het meest bekend zijn. Shabbies Amsterdam enkellaarsjes zijn stoer, eigenzinnig en stijlvol nonchalant op een ‘shabby’ wijze. De schoenen van Shabbies zijn vooral gemaakt om de persoonlijkheid van de draagster te onderstrepen. Daarbij geldt voor Shabbies Amsterdam enkellaarsjes dat ze met de jaren alleen maar mooier worden, omdat het leer meer karakter krijgt. Zo staan een paar enkellaarsjes van Shabbies Amsterdam voor vele jaren aan draagplezier.

  Zustermerk Fred de la Bretoniere

  Behalve enkellaarsjes van Shabbies Amsterdam vind je bij Van den Assem Schoenen ook schoenen van zusterlabel Fred de la Bretonière. De collectie bevat onder andere enkellaarsjes, espadrilles en sneakers van Fred de la Bretonière. Het verschil tussen de twee labels, die beide door Fred de la Bretonière zijn opgericht, zit hem in de stijl. Waar Shabbies Amsterdam enkellaarsjes en andere schoenen van Shabbies een stoere uitstraling hebben, zijn de schoenen van het label Fred de la Bretonière klassieker van stijl. Toch zijn er ook gelijkenissen: in beide collecties is de hand van de ontwerper te herkennen. De stijl is namelijk altijd less is more. Verder worden alle schoenen van de twee labels gemaakt van het fijnste leer en met de hand gemaakt.

  Shop jouw Shabbies op assem.nl

  Bevat onze collectie van Shabbies Amsterdam een paar enkellaarsjes dat jouw modehart sneller doet kloppen? Bestel je Shabbies Amsterdam enkellaarsjes dan vandaag nog op assem.nl en we bezorgen je schoenen binnen 1 tot 3 dagen aan huis. Zie je daarna nog een mooier paar? Geen probleem, je kunt je schoenen binnen 100 dagen gratis ruilen of retourneren. Dat is het gemak van shoppen bij Van den Assem!