Skip to content
Fijnproever in schoenen

Pantoffels dames

Pantoffels zijn heerlijk om te dragen tijdens de herfst en de winter, aangezien het in die perioden nog wel eens koud kan worden in huis. De pantoffels bieden tijdens die momenten de mogelijkheid om de voeten heerlijk warm te houden, maar zien er daarnaast natuurlijk ook gewoon prachtig uit.

  Maat
  Merk
  Highlights
  Maat
  Korting
  Prijs
  € 23 - € 120
  Kleur
  Materiaal
  Binnenvoering
  Uitneembaar voetbed

  Dames pantoffels

  Pantoffels zijn heerlijk om te dragen tijdens de herfst en de winter, aangezien het in die perioden nog wel eens koud kan worden in huis. De pantoffels bieden tijdens die momenten de mogelijkheid om de voeten heerlijk warm te houden, maar zien er daarnaast natuurlijk ook gewoon prachtig uit. Binnen de nieuwe collectie is er weer gebruik gemaakt van een aantal van de grote en bekende merken, waardoor de mooiste exemplaren beschikbaar zijn geworden. Het gaat hierbij om de merken Warmbat, Rhode, en UGG Australia; die natuurlijk alle vier uitstekend bekend staan binnen de wereld van de vrouwenschoenen.

  De pantoffels zijn daarbij stuk voor stuk gemaakt van een uitstekende kwaliteit, waardoor je er in ieder geval vanuit kunt gaan dat ze gemakkelijk een aantal seizoenen mee zullen gaan. Zo weet jij je aan de hand van de pantoffels de komende jaren in ieder geval verzekerd van warme voeten, hoe koud of hoe nat het buiten ook zal worden. De verschillende kleuren zoals beige, blauwcognac en zwart maken het daarbij mogelijk om ze te combineren met verschillende outfits. Zelfs op de pantoffels zult u er op die manier uitstekend uit zien en kun je daardoor net als met de pumps, sandalen en slippers goed voor de dag komen.