Skip to content

Zoek jij een schoen die zowel modieus als comfortabel is en helpt bij het verminderen van jouw voetklachten? Dan ben je bij het Nederlandse merk Xsensible aan het juiste adres. Zo zijn de Xsensible schoenen ontworpen met oog op gezondheid én welzijn en gemaakt van de beste duurzame materialen. De schoenen, met uitneembaar voetbed, zijn 'moved by balance' en bieden ondersteuning aan de voeten dankzij de innovatieve technologieën & perfecte pasvorm. Zo biedt Xsensible comfort shoes aan die er niet alleen goed uitzien, maar ook goed aanvoelen dankzij het soepele stretchleer. Daarbij zorgt de balans technologie in de zolen voor een natuurlijke lichaamshouding.

Geselecteerd voor jou

New Arrivals

Item 1 of 7

Ontdek de 6 Technologieën

1. De Stretchwalker

De technologie van Xsensible draait om balans. Zo zijn de schoenen geïnspireerd op het balansprincipe van de oude traditionele Japanse houten slipper. Hierdoor heeft de schoen een optimale loopervaring en verbetert het de lichaamshouding.

2. Stretchleer

Elke Xsensible schoen is gemaakt van maar liefst 6 lagen gepatenteerd stretchleer. Voor de buitenste laag van de schoen gebruikt Xsensible echt leer wat door een speciale behandeling extra rekbaar is. Hierdoor heb je maximale bewegingsvrijheid en voelen de schoenen aan als een tweede huid.

3. Ademend

Dankzij de geavanceerde techniek van het stretchleer hebben de schoenen een ademend vermogen en uitstekende ventilatie, waardoor jouw voeten langer droog en comfortabel blijven.

4. Uitneembaar voetbed

Elke voet is anders. Hierdoor hebben alle schoenen van Xsensible een uitneembaar voetbed. Doordat je het voetbed volledig kunt verwijderen, heb je genoeg ruimte voor een individueel voetbed.

5. Optimale pasvorm

Gedurende de dag zetten je voeten altijd iets uit. Dankzij het rekbare leer bewegen de schoenen zich met jouw voet mee, waardoor de schoenen zelfs na een lange dag nog comfortabel aan zullen voelen. Uit testen is gebleken dat zelfs na het veelvoudig 'uitrekken', de schoen weer naar zijn originele staat terugkeert. Dat noemen we nog eens leer met een geheugen!

6. Lichtgewicht

Elk jaar worden de zolen herzien en geoptimaliseerd om ervoor te zorgen dat de schoen zeer licht aanvoelt.

Onze Xsensible Stretchwalker collectie

Item 1 of 7

Xsensible & Van den Assem

Vol trots maakt Xsensible deel uit van onze premium fit collectie van Van den Assem. De schoenen van Xsensible zijn uiterst comfortabel dankzij de technologieën en zien er modieus uit door het luxe materiaalgebruik. Daarnaast hebben de schoenen breedte maten, een uitneembare zool en stretchleer. Het heeft dus dé perfecte pasvorm, die zich aanpast naar jouw voeten. Shop Xsensible online of laat je in een van onze winkels adviseren en voel de schoenen aan.

Behind the brand Xsensible

Het Nederlandse merk Xsensible richt zich op het creëren van schoenen die zowel stijlvol als comfortabel zijn. Het comfort label is opgericht in 1904 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van innovatie en kwaliteit. De schoenen van Xsensible zijn namelijk zo ontworpen dat ze aan de behoefte van mensen met gevoelige voeten voldoen dankzij de uitstekende pasvorm en ondersteuning.

Een van de belangrijkste kenmerken van Xsensible schoenen is de unieke balans technologie. Deze zorgt ervoor dat je lichaamshouding op een natuurlijke wijze wordt gecorrigeerd. Hierdoor ervaar je minder drukpunten, meer comfort en heb jij geen vermoeide voeten meer aan het einde van de dag. Daarbij zorgt het gepatenteerde stretchleer ervoor dat de schoenen aanvoelen als een tweede huid.

Xsensible heeft een breed assortiment schoenen, van casual tot formele stijlen. Hierdoor is het merk erg populair onder de mensen die op zoek zijn naar een schoen die zowel modieus als comfortabel is.

Nieuwsbrief

Ontvang 10% korting op jouw eerste aankoop (bij besteding vanaf €74,95) en mis niets van onze collectie, acties en aanbiedingen