Skip to content

‘Hoka dragen is een gevoel als geen ander’

De schoenen van Hoka bieden de perfecte balans tussen prestatie en leisure. Stap in een wereld van ongeëvenaarde demping en ondersteuning, waar de kenmerkende dikke tussenzolen zorgen voor een soepele loopervaring.

Hoka heeft één missie: Hoogwaardige schoenen bieden die de kloof overbruggen tussen functionaliteit en actuele looks. Bij Hoka gelovoft men in de kracht van innovatie om elke stap te optimaliseren. Meer snelheid voor hardlopers, meer comfort voor wandelaars en meer vertrouwen voor traillopers. De perfecte oplossing voor iedere loper.

Go Bold or Go Home

New Arrivals

Item 1 of 7

Hoka One One & Van den Assem

Bij Van den Assem vinden wij jouw welzijn erg belangrijk. Schoenen die zijn ontworpen met het oog op comfort en ondersteuning voor je voeten passen daarom perfect in ons straatje. Echter moet een schoen niet alleen goed zitten, maar is het ook belangrijk dat deze past bij jouw persoonlijke stijl. De uitgesproken en tegelijkertijd comfortabele schoenen van Hoka One One voegen wij daarom met trots aan onze collectie toe. Kom de schoenen van Hoka One One in één van onze winkels bewonderen, of shop online!

Behind the Brand Hoka

Bij Hoka streven ze ernaar om mensen te motiveren om in beweging te komen. Ze willen iedereen inspireren om moedig en creatief te zijn, om zo met vastberadenheid en passie vooruit te gaan. Met een voortdurende focus op innovatie en een mentaliteit die altijd openstaat voor nieuwe ideeën, bedenken ze gedurfde en verrassende oplossingen.

Hoka’s doel is om toegang te bieden tot de wereld van hardlopen, wandelen, fitness en outdoor activiteiten. Bij Hoka geloven ze dat iedereen een atleet is. Welke vorm van plezier je ook vindt in beweging, Hoka staat achter je.

Ontdek de collectie

Item 1 of 8