Skip to content

De schoenen van Diadora Heritage hebben alle eigenschappen die je in een sneaker zoekt. Zo zijn de lifestyle sneakers gemaakt van de beste premium materialen en worden ze duurzaam geproduceerd en verpakt. Het Italiaanse vakmanschap zie je terug in de afwerking en de modieuze uitstraling. Hierdoor zijn Diadora Heritage sneakers dé perfecte luxe vrijetijdsschoenen die, dankzij het beste loopcomfort, bij elke stap aan je zijde staan.

Geselecteerd voor jou

Bestsellers

Item 1 of 7

Diadora Heritage & Van den Assem

Diadora heeft net als Van den Assem liefde en passie voor schoenen. Dit zie je terug in het luxe materiaalgebruik, de goede afwerking en het Italiaanse vakmanschap. Hier gaat ons schoenenhart sneller van kloppen. Wij hebben de beste Diadora sneakers geselecteerd van de premium Heritage-lijn die volledig aansluiten bij de trends van nu.

  • How to style

Diadora Heritage sneakers passen bij vrijwel alles. Combineer de retro sneakers met met een mooie jeans voor een casual look of draag de schoenen naar kantoor in combinatie met een pantalon of chino. Naast broeken kan je de luxe schoenen ook heel goed met een jurk of rok combineren. Vooral het hoge model staat erg goed onder jurkjes en rokjes. Of je nu voor een sporty, casual of formal look gaat, een goed paar Heritage sneakers kunnen niet ontbreken!

Onze Diadora collectie

Item 1 of 10

Behind the brand Diadora Heritage

Het merk Diadora werd oorspronkelijk in de jaren veertig opgericht als specialist in berg- en wandelschoenen. De stevige schoenen waren een regelrechte hit, maar ondanks het succes veranderde het label in de jaren zestig haar koers. Diadora ging zich focussen op sportschoenen- en kleding. Ook dit sloeg ontzettend goed aan en al snel werden de sportieve sneakers ook buiten de sportvelden gedragen. Er ontstonden diverse samenwerkingen met internationale sporters zoals tennisser Bjorn Borg en voor ze het wisten was Diadora wereldwijd bekend.

Er ontstond een nieuwe visie op luxe sportkleding en in de 00's ontstond Diadora Heritage. De Heritage-lijn richt zich nog altijd op sneakers van de mooiste materialen die perfect blenden met de hedendaagse fashion trends. Diadora Heritage is niet voor niets nummer één bij menig sneakerliefhebber.

Nieuwsbrief

Ontvang 10% korting op jouw eerste aankoop (bij besteding vanaf €74,95) en mis niets van onze collectie, acties en aanbiedingen