Skip to content

Toral damesschoenen

Toral is een jong merk met een groot aanbod aan damesschoenen. De Toral damesschoenen zijn zeer verschillend. Toral heeft veel verschillende sneakers en enkellaarsjes van stoer tot chique en van basic tot print en metallic.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Toral damesschoenen

   De damesschoenen van het Spaanse trendy label Toral zijn stuk voor stuk modieuze schoenen met een uitstekende kwaliteit en hoge mate van comfort. De collectie van Toral laat zich het beste typeren als eigentijds en uniek, zowel in design als uitvoering. Met een paar eyecatchers van dit merk aan je voeten, geef je iedere outfit een uniek accent.

   Het enthousiasme van Toral

   Iedere schoen van Toral -van fraai afgewerkte city western enkellaarsjes tot chunky sneakers- vertegenwoordigt het enthousiasme en de inspanningen van het team dat in alle opzichten het beste van zich geeft. Toral staat voor uitmuntende kwaliteit, schoenen worden systematisch stuk voor stuk gecontroleerd tijdens het productieproces. Het hoofddoel van dit label is het maken van een uniek product dat persoonlijk is. Iedere collectie van Toral onthult weer iets nieuws; nieuwe ontwerpen, trends, materialen en vormen die niemand ontgaan.

   Shop eenvoudig online bij Van den Assem

   Bekijk nu onze schoenen van Toral. Bestel jouw favoriete paar eenvoudig online en krijg de schoenen binnen enkele dagen gratis thuisgestuurd of haal ze op in een van onze winkels! Zijn je schoenen toch niet naar wens? Geen probleem: je kunt ze binnen 30 dagen gratis naar ons retourneren en gewoon opnieuw op zoek gaan naar jouw absolute musthaves!