Skip to content
Katja  - 
Ga terug

Goed nieuws voor mannen met een kleine schoenmaat

Zeker goed nieuws voor mannen met een kleine maat herenschoenen. Wist je dat er tal van schoenenmerken zijn die zich als een vis in het water voelen in de wereld van kleine herenschoenen? Hippe en kwalitatieve labels die schoenen maken voor allerlei soorten en maten voeten? Maar omdat het soms moeilijk zoeken is naar het juiste merk, de juiste schoen én de juiste maat hebben wij alles in één handig overzicht gezet. Dat wordt een korte zoektocht naar grootse herenschoenen voor kleine voeten.

In dit artikel lees je meer over:

-Kleine herenschoenen maat 38

-Kleine herenschoenen maat 39

-Merken kleine herenschoenen

Kleine herenschoenen maat 38

Je bent wie je bent en aan sommige zaken valt niets te veranderen. Dat jij maat 38 hebt, vind je misschien wel lastig. We hopen het van niet, want je bent prima zoals je bent. Liever een kleinere schoenmaat dan een te groot ego. Om maar wat te noemen. En trouwens, zo erg is het niet om een kleinere schoenmaat te hebben. Want je hoeft helemaal niets te missen. Er zijn genoeg mooie merken die wel raad weten met een kleine maat herenschoenen. Hieronder vind je een lijst met labels die schoenen vanaf maat 38 maken. En dat zijn zeker niet de minste merken. Sterker nog: we hebben het hier over stuk voor stuk toppers.

Merk herenschoenen met kleine maten

Herenschoenen maat 38 Floris van Bommel

De schoenen van Floris van Bommel zijn trendy en eigentijds. Je herkent ze aan de hippe kleuren en het eigenwijze design. De collectie van Floris van Bommel bestaat zowel uit een casual als een dressed collectie. Zo zijn er sportieve herenschoenen die passen bij een casual look. Daarnaast zijn er diverse modellen die zeer geschikt om te combineren met een zakelijke outfit. Bekijk hier de maattabel.

Herenschoenen maat 38 Harris

Ga je voor tijdloos en stijlvol? Dan is het Italiaanse merk Harris een merk naar je hart. Naast tijdloos weet Harris iedere schoen te voorzien van een snufje trend, waardoor Harris-schoenen bij velen in de smaak vallen. Daarnaast worden de schoenen van enkel kwaliteitsmaterialen gemaakt en valt er aan de afwerking werkelijk niets aan te merken.

Herenschoenen maat 38 Hogan

Hogan is geschikt voor jong en oud. Het hippe Italiaanse label maakt super comfortabele sneakers met veelal een uitneembaar voetbed, waardoor ze geschikt zijn voor losse steunzolen. Hogan is dus een merk met veel uitstraling, waarvoor comfort minstens zo belangrijk is. De designs zijn niet alledaags en onderscheidend. Wie voor Hogan kiest, kiest voor een moderne stijl van informele elegantie.

Herenschoenen maat 38 Magnanni

Ben jij een moderne man met een zwak voor stijlvolle klassiekers? Dan moet je kennismaken met het Spaanse schoenenmerk Magnanni. Alle schoenen van dit luxe merk zijn handgemaakte kunstwerkjes. Alleen het zachtste, mooiste leer is gebruikt om deze schitterende schoenen te vervaardigen. Hierdoor hebben ze een chique uitstraling. Schoenen van Magnanni zijn echte klassiekers die mooi staan onder een pak of pantalon. En ze zijn ook bedreven in het maken van schoenen voor heren met kleine schoenmaten!

Herenschoenen maat 38 Santoni

Perfectie is simpelweg de standaardnorm van dit label en tevens familiebedrijf uit Italië. De werknemers van het atelier weten vakmanschap te combineren met creativiteit en stijl voor de best denkbare leren schoenen. Het maken van schoenen gebeurt uitsluitend op ambachtelijke wijze, van het eerste ontwerp tot uiteindelijk het polijsten van het leer.

Kleine herenschoenen maat 39

Maat 39 valt onder de kleine schoenmaten. Maar hé, dat zegt nog niks. Maat 39 is namelijk helemaal prima. Want je kunt echt alle kanten op met deze maat. Wij vonden maar liefst, bovenop zojuist genoemde merken bij schoenmaat 38, 13 extra schoenenmerken die de mooiste schoenen maken, óók in maat 39. En je bestelt ze gewoon op assem.nl. Als je snel bent, luid je het nieuwe jaar nog in op je nieuwe stappers!

Merk herenschoenen met kleine maten

Herenschoenen maat 39 Blackstone 

Een merk met een stoer en robuust imago, maar toch verfijnd en goed afgewerkt. Blackstone heren schoenen zijn stoer en geschikt voor de echte avonturier, die er tegelijkertijd trendy bijloopt. De Blackstone herenschoenen zijn bij Van den Assem verkrijgbaar vanaf maat 39 en verkrijgbaar tot vaak 47 en soms zelfs maat 50. Blackstone herenschoenen zijn dus zeer geschikt voor mannen met een kleine- en grote schoenmaat. Bekijk hier de maattabel.

Herenschoenen maat 39 Giuseppe Maurizio 

Een combinatie van Italiaanse allure en authenticiteit vormt het merk Giuseppe Maurizio. Het schoenenmerk combineert klassieke ontwerpen met hedendaagse accenten. De handgemaakte, fraaie details geven de schoenen een tijdloze uitstraling. In de collecties van Giuseppe Maurizio herken je de hand van professionals met een liefde voor krachtige ontwerpen die opvallen door eenvoud.

Herenschoenen maat 39 By Berry 

By Berry is een merk uit de Van den Assem collectie. By Berry schoenen zijn stijlvolle herenschoenen, die geschikt zijn voor iedere man. Dit komt mede door de diversiteit in het assortiment. De collectie van By Berry bevat verschillende typen schoenen, waaronder: boots, sneakers, instappers en gespschoenen. Hoewel het aanbod divers is, herken je een echte By Berry altijd aan deze drie begrippen: kwaliteit, finesse en een trendy uiterlijk.

Herenschoenen maat 39 CM Comfort 

CM Comfort schoenen staan, zoals de naam van dit Spaanse merk al zegt, voor de ultieme comfortabele schoen/pantoffel. Door de verschillende afwerkingen, prints en modellen is er altijd wel een herenpantoffel te vinden die uitstekend bij jou past!

Herenschoenen maat 39 Officine Creative 

De mooie leren schoenen van Officine Creative die Van den Assem aanbiedt, zijn perfect om te dragen naar een chique gelegenheid. Tegelijkertijd fungeren ze ook prima als alledaagse schoenen. Win-win!

Herenschoenen maat 39 Philippe Model 

Dit Franse merk wordt gekenmerkt door innovatie, onderzoek naar materialen en constante evolutie op het gebied van technieken. De aandacht voor kwaliteit en details zijn altijd al een belangrijk onderdeel geweest voor Philippe Model. Een voorbeeld van een detail is het symbool dat op elke schoen geborduurd is. Het symbool is het 'Le Blason', het wapenschild van Parijs, dat verwijst naar de magische plek waar het merk is ontstaan.

Herenschoenen maat 39 Reef 

Slipperlabel Reef is opgericht door surfers voor surfers. Het sportieve merk houdt met de productie van de slippers rekening met de natuur. De teenslippers bevatten lijm op waterbasis en er wordt geen gebruikgemaakt van PVC. Daarnaast wordt er voor de teenslippers van Reef gebruikgemaakt van gerecycled rubber en biologisch textiel.

Herenschoenen maat 39 Rohde 

Op koude dagen ben je op zoek naar warmte en comfort. Thuis draag je dan ook het liefst een fijne pantoffel. Rohde biedt hierin een uitgebreide collectie, een comfortabele fit en een uitstekende pasvorm.

Herenschoenen maat 39 Stefano Lauran 

Tijdloos en modern. Dat is Stefano Lauran. Klassieke ontwerpen worden weergegeven in de kleuren, materialen en prints van nu. Stefano Lauran ontwerpt zowel damesschoenen als herenschoenen en doet daarbij de Italiaanse naam eer aan: ieder model laat een subliem gevoel voor design zien. Bovendien worden Stefano Lauran schoenen vervaardigd uit alleen de beste ledersoorten. Met een paar schoenen van dit label ben je verzekerd van alleen de allerbeste kwaliteit.

Herenschoenen maat 39 Tod's 

Het merk Tod’s staat bekend om haar perfecte schoenen en luxe, leren accessoires. In de wereld van luxe staat Tod’s bekend om de perfecte combinatie van traditie, kwaliteit en moderniteit. Klassieke schoenen, tassen en accessoires, maar wel volgens de laatste modetrends. Ieder product van Tod’s is handgemaakt van alleen de beste materialen, waardoor elk paar schoenen, elke tas of ieder accessoire exclusiviteit en luxe uitstraalt.

Herenschoenen maat 39 Van Bommel 

De collectie van Van Bommel is afgestemd op de man van nu. Natuurlijk zijn er de klassieke modellen die nog steeds gretig aftrek vinden, maar tegenwoordig gaat Van Bommel ook zeer met de tijd mee. De vrijetijdsschoenen van Neerlands trots onder de schoenmakers is dan ook eigentijds te noemen, maar zijn nog steeds gemaakt volgens de strenge eisen aan vakmanschap die eeuwen geleden door de eerste Van Bommels zijn gesteld. Bekijk hier de maattabel.

Herenschoenen maat 39 Xsensible Stretchwalker 

De schoenen van dit bekende label zijn tijdloos, stijlvol, duurzaam en bieden een buitengewoon comfort. Uniek aan de Xsensible Stretchwalker schoenen is de zool. Deze heeft in het midden een balanspunt. Dit zorgt voor de juiste lichaamshouding, waardoor je je ontspannen beweegt. De schoenen zijn gemaakt van echt leer en daarom erg elastisch.

Kleine herenschoenen? Keus genoeg!

Maat 38 of 39 hebben, wil niet zeggen dat je een schoenenprobleem hebt. Er zijn namelijk talloze merken te vinden die ook schoenen voor kleine voeten maken. Jij hebt volop de keus. Worden het nette veterschoenen van Santoni? Sportieve sneakers van Hogan? Spaans design van Magnanni? Of klassieke herenschoenen met een twist van Mister Jackson? Niemand heeft gezegd dat kiezen makkelijk is ; )