Skip to content

Bronx sneakers

Sneakers kun je nooit genoeg hebben. En Bronx sneakers zijn extra leuk, want ze zijn vaak net een beetje anders dan anders. Shop hier de gaafste Bronx sneakers.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Bronx sneakers

   Al lange tijd op zoek naar dé perfecte sneakers? Dan hebben we goed nieuws voor je: bij Van den Assem Schoenen shop je sneakers van Bronx, die gegarandeerd aan jouw wensen voldoen. Deze sneakers zien er namelijk niet alleen superstijlvol uit, ze brengen ook nog eens een hoog draagcomfort met zich mee. Zo kunnen sneakers van Bronx jouw nieuwe favoriete schoenen worden, die je op elke locatie en met elke gelegenheid draagt. Weten welke verschillende soorten sneakers je kunt kopen, hoe je ze het beste combineert en hoe eenvoudig bestellen bij Van den Assem is? Lees dan snel verder.

   Bronx en duurzaamheid

   Bronx is een Nederlands merk, dat zich focust op modieuze schoenen van hoge kwaliteit. Het merk ontstond in Brabant, al in de 19e eeuw, en maakt nu nog altijd prachtige collecties van schoenen. De schoenen hebben altijd iets trendy’s in zich, waardoor ze vooral populair zijn onder vrouwen die wel durven op te vallen. Dat geldt dus ook voor de Bronx sneakers.

   Op het gebied van duurzaamheid ontwikkelt het Brabantse merk zich snel: binnen enkele jaren hoopt het bedrijf geen ecologische voetprint meer achter te laten. Hoe het dit hoopt te bereiken? Door al bestaande materialen te recyclen in nieuwe schoenen en door minder CO2-gassen uit te stoten tijdens de productie ervan. Ook de werkomstandigheden van makers zijn belangrijk voor het merk. Over al deze punten wil het merk 100% transparant communiceren, zodat jij als consument weet wat je te wachten staat. Zo kun je jouw nieuwe Bronx sneakers met een gerust hart kopen, en draag je een steentje bij aan een betere wereld.

   Bronx sneakers bij Van den Assem

   Mocht je nog niet overtuigd zijn, dan weten we zeker dat het eenvoudige gebruik van de webshop van Van den Assem Schoenen je overhaalt. Zonder extra kosten krijg je je bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen thuisbezorgd. Ook retourneren gaat eenvoudig, en is eveneens gratis. Zo kun je dus gerust meerdere maten bestellen om thuis rustig te passen. Wil je alleen betalen voor de sneakers die je uiteindelijk besluit te houden? Kies dan voor de optie achteraf betalen, zodat er pas geld van je rekening wordt afgeschreven wanneer je besluit de bestelling te houden. Ook met een cadeaubon zoals Fashioncheque of een VVV-bon kun je jouw nieuwe Bronx sneakers betalen. Genoeg opties dus - nu is het alleen nog aan jou om je favoriete model te kiezen.

   Modellen Bronx sneakers verzorgen

   De sneakers van Bronx zijn perfect voor vrouwen die durven op te vallen. Het merk biedt verschillende modellen aan, zoals de populaire dad sneaker met grove zool of sneakers met een hoge bovenkant. Alle sneakers hebben veel grip aan de onderkant, waardoor je er niet snel mee zult vallen. Dit maakt ze perfect om elke dag te dragen, en dankzij het hoge draagcomfort komt pijn in je voeten niet voor. Alle modellen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze een lange tijd meegaan. Wel is het belangrijk dat je je nieuwe sneakers goed verzorgt: spray leren sneakers bijvoorbeeld in met een waterproof spray, en laat sneakers van suède even aan de kant staan wanneer het sneeuwt of hard regent. Lees hier meer over het verzorgen van je nieuwe schoenen.