Skip to content

Red Rag sandalen

De zon schijnt, dus is het tijd om je sandalen aan te trekken. Op de sandalen van Red Rag kun je vele meters maken zonder daarbij last te krijgen van pijnlijke voeten. En ze zien er ook nog eens leuk uit. Bekijk hier de hele collectie Red Rag sandalen.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Red Rag Sandalen

   Tijdens de warme maanden draag je graag luchtige kleding. Wapperende rokken en korte tops vragen om schoenen die net zo luchtig en zomers aandoen. Sandalen zijn de perfecte schoenen voor een doodgewone doordeweekse kantoordag alsook voor die geplande shopmiddag met je vriendin, die lunchafspraak met je zus of dat etentje 's avonds met je collega's. Red Rag sandalen zijn heel erg geschikt voor diverse gelegenheden. Je vindt de leukste red Rag sandalen op onze website en in onze winkels. Je kunt ze herkennen aan hun eigen stijl. Red Rag sandalen zijn trendy en tikje eigenzinnig. Zo zijn er sandalen in verschillende dieprenprints en in opvallende kleuren zoals zilver en goud. Houd je meer van neutrale sandalen? Geen probleem, er zijn ook Red Rag sandalen te vinden die zijn uitgevoerd in meer subtiele kleuren, zoals: bruin, camel en zwart.

   Speciaal voor de dames

   Red Rag is een edgy schoenenlabel van Nederlandse bodem. Het hippe schoenenlabel begon met het maken van kinderschoenen. Red Rag kinderschoenen worden gekenmerkt door kleuren, prints en gekke details. De kinderschoenen zijn stoer en brutaal tegelijkertijd. Red Rag houdt van anders, van een beetje gek, van buiten de lijntjes kleuren. Later volgde de Red Rag women-collectie. Red Rag maakt schoenen voor dames met 'independent minds with love for shoes & fashion'. Power vrouwen met sterke karakters die zich niet laten leiden door trends. Avontuurlijke vrouwen die dol zijn op het onverwachte, die houden van ongekunstelde schoonheid en die graag verrast worden door een eigenzinnig designs. Red Rag liefhebbers kiezen voor authentieke, modieuze ontwerpen die met veel liefde en aandacht gemaakt zijn.

   Terug in de tijd

   Het merk Red Rag bestaat sinds 2005 en wordt geleid door P.J. Klerx en Zonen. Klerx komt uit schoenenstad Waalwijk gelegen in regio de Langstraat. Dit is hét centrum van de Nederlandse schoenenindustrie. In 2005 startten de heren Klerx (Nico, Hans en Kees) een kinderschoenenmerk. Ze vonden het tijd voor een eigenwijs merk dat deze markt een beetje zou doen opschudden. Creatieve en kleurrijke designs met opvallende details moesten de bestaande merken doen verbleken. Daarmee ontstond het idee om een kinderschoenenmerk te lanceren dat zou prikkelen als een rode lap, een ‘red rag’! Niet veel later volgde dus de damescollectie.

   Test, test, test

   Red Rag staat voor kwaliteit. Daarom zijn ze regelmatig in Italië en Portugal te vinden waar ze een bezoek brengen aan de fabrieken die de Red Rag schoenen produceren. Het Red Rag team bewaakt het maakproces en checkt de schoenen zorgvuldig. Alle materialen die gebruikt worden voor de Red Rag collecties kiest het team persoonlijk uit bij de leer- en zolenfabrieken. Deze materialen moeten van topkwaliteit zijn en, niet onbelangrijk, vrij van schadelijke stoffen.

   Bestel jouw Red Rag sandalen online

   Red Rag sandalen online kopen was nog nooit zo eenvoudig. Op assem.nl vind je een ruim assortiment Red Rag sandalen, die je direct via onze webshop kunt bestellen. En als je bij Red Rag toch niet vindt wat je zoekt, dan kies je jouw perfecte sandalen uit meer dan 200 andere topmerken. Zo vind je bij ons sandalen van Toral, Hassia en BiBi Lou allen scherp geprijsd en razendsnel gratis thuisbezorgd!