Skip to content

Melvin & Hamilton schoenen

Op deze pagina vind je alle herenschoenen van het merk Melvin & Hamilton. De schoenen van Melvin & Hamilton zijn allemaal gemaakt van goede kwaliteit leer.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Melvin & Hamilton 

   Melvin & Hamilton is een nieuw merk bij Van den Assem. Al meer dan 28 jaar ontwerpt Melvin & Hamilton seizoen na seizoen nieuwe collecties, hierbij verliezen ze hun identiteit niet uit het oog. In 1988 werd het merk opgericht door Karim en Olivier. Alleen de beste schoenen werden gekozen om de aandacht van de klanten te trekken. Het merk groeit jaar na jaar door de expertise en creativiteit van het merk. Eind jaren ’80 ontstaat er een nieuwe trend genaamd business stijl. Ze begonnen in deze tijd met het creëren van hun eigen collecties. Beide hadden ze een duidelijke visie voor ogen over wat ze wilden toevoegen aan de Duitse mode. Ze wilden originele en stijlvolle modellen ontwerpen. Hiervoor gingen ze samenwerken met een Turks atelier. Door deze samenwerking werden er een aantal mooie en originele schoenen ontwikkeld met prachtige zolen. Door deze zolen werd Melvin & Hamilton bekend. Hierna breidde het merk zich snel uit in de Duitse fashionindustrie. Ze wilden overal zelf de kwaliteit in eigen handen hebben. Zo startten ze een zoektocht naar een gespecialiseerd atelier in Europa. Hun keuze wijst al snel naar India uit, dit is namelijk een van de weinige landen waar leer van hoge kwaliteit te verkrijgen is. Melvin & Hamilton is op de dag van vandaag continu aan het ontwikkelen om zo originaliteit en creativiteit te creëren in de dames- en herencollecties. 

   Melvin & Hamilton heeft een merk ontworpen die staat voor hoge kwaliteit, originaliteit en duurzaamheid met behoud van zijn identiteit en filosofie. Hierdoor zijn ze in staat om een collectie te ontwerpen die in heel Europa verkrijgbaar is. Het merk onderscheid zich doordat zij veel tijd besteden aan de afwerking van de schoen. Dit zie je vooral terug aan het kleurgebruik, de materialen en de verschillende modellen die zij hebben in de collectie. De schoenen worden met de hand gemaakt waardoor elk paar uniek is. Hierdoor wisselt de kleur en de glans van de schoenen. Naast deze kenmerken is creativiteit ook een belangrijk aspect binnen het merk. De twee broers willen collectie na collectie de schoenen innoveren en dit is dan ook een grote kracht van Melvin & Hamilton. 

   Veelzijdige collectie van Melvin & Hamilton online

   Niets wordt dan ook aan het toeval overgelaten. Twee keer per jaar leveren ze unieke collecties aan Duitsland, Frankrijk, Engeland, Italië en Nederland. Op Assem.nl vindt u zowel de heren- als de damescollectie van Melvin & Hamilton. Ze creëren een trend die ze willen delen met de klant. Ontdek de hoge kwaliteit en de redelijke prijs van Melvin & Hamilton op assem.nl of in één van onze winkels.