Skip to content

Red Rag laarzen

Gewaagd en een tikje stoer, dat zijn de kenmerken van Red-Rag laarzen. Durf jij ze te dragen?

  Maat
  Mijn filters
  Merk
  Maat
  Prijs
  € 219 - € 220
  Kleur
  Mijn filters
  Red Rag Red Rag Dames Laarzen Goud 75010 Red Rag Red Rag Dames Laarzen Goud 75010
  Red Rag Laarzen , 2 kleuren
  219,95
  • Red Rag Dames Laarzen Goud 75010
  • Red Rag Dames Laarzen Zilver 75010
  Item 1 of 2
  Kies je maat

  Red-Rag laarzen

  Het begon allemaal in 2004. Drie broers besloten, nadat ze al jaren agent waren voor merken als Paul Green en Lumberjack, een eigen schoenenmerk op te richten. Een eigen kínderschoenenmerk welteverstaan: Red-Rag boys & girls. Want die markt kon wel een opfrisser gebruiken. De broers Nico, Hans en Kees Klerx vonden de kinderschoenen van toen weinig fantasierijk. Dat kon anders vonden zij. Dus kwam er een kinderschoenenlijn die zou prikkelen als een rode lap op een stier, vandaar de naam 'Red-Rag'. Niet veel later volgde een tweede lijn: Red-Rag women. Een edgy schoenenlijn speciaal voor dames die zich willen onderscheiden. Red-Rag laarzen zijn dan ook allesbehalve alledaags.

  Made in Europa

  De Red-Rag oprichters houden de productie van hun collecties graag dicht(er) bij huis. Dus geen 'made in Azië', wel in Spanje, Portugal en Italië. Echte schoenenlanden waar ze zich aan vaste partners hebben weten te verbinden. En dat heeft zo z'n voordelen. Want dicht bij huis betekent korter op de bal zitten en kwaliteit en stiptheid qua leveringen kunnen garanderen. Veel wordt in eigen beheer gedaan. Van ontwerp tot verkoop en van logistiek tot marketing. Het Red-Rag team denkt graag met hun retailers mee.

  Laarzen en zoveel meer

  Het is duidelijk dat de heren Klerx en hun team staan voor hun product. Hun decennialange ervaring heeft ervoor gezorgd dat Red-Rag een alom gerespecteerd en gewaardeerd schoenenmerk is. Naast kinderschoenen is er ieder seizoen ook een damescollectie. Red-Rag schoenen voor dames zijn gemaakt voor iedereen die eens een keer iets anders wil. Niks geen 'doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg'. Maar 'doe maar lekker helemaal wat je zelf wilt'. De schoenen zijn allemaal een beetje edgy, een beetje anders, een beetje stoerder. Red-Rag laarzen hebben grove zolen, verschillende kleuren en zijn altijd van de beste materialen gemaakt. Naast Red-Rag laarzen vind je bij Van den Assem ook Red-Rag enkellaarsjes, sneakers, sandalen en instapschoenen.

  Shoppen doe je makkelijk en snel op assem.nl

  Jouw nieuwe Red-Rag laarzen koop je op assem.nl. En wel om de volgende redenen: voor 23.59 bestelt, volgende (werk)dag in huis, gratis verzenden en retourneren, 100 dagen bedenktijd, achteraf betalen als je dat fijner vindt, en onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar. Shop je jouw Red-Rag laarzen en andere favorieten liever met korting (snappen we!) schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, onderaan deze pagina. Dan ben je als eerste op de hoogte wanneer de sale start én weet je ook wanneer de nieuwe collectie wordt verwacht.