Skip to content

Taupe jurken

Is jouw garderobe toe aan een taupe jurk? Bekijk hier ons assortiment aan taupe jurken.

  Maat
  Prijs
  € 38 - € 39

  Taupe jurken

  De kleur taupe is de kameleon onder de kleuren. Omdat de kleur zowel bruin- als grijs- en soms zelfs paarstinten in zich heeft, is de kleur taupe de ideale combinatiekleur. Combineer een van onze taupe jurken met een goede accentkleur en je hebt een pracht van een outfit samengesteld. Op deze pagina vind je onze complete collectie taupe jurken. Hieronder lees je hoe jouw nieuwe taupe jurk het beste tot zijn recht komt.

  Taupe staat iedereen

  Taupe is wat we noemen een universele neutrale kleur. Oftewel: je kunt weinig fout doen door een kleur als taupe te dragen én zo goed als iedereen staat de kleur taupe. De kleur taupe staat bijna iedereen goed, omdat er heel veel verschillende tinten taupe te onderscheiden zijn. Zo is er donker taupe, medium taupe, bleek taupe, purper taupe, zand taupe, grijs taupe en ook roos taupe en paars taupe. Grof gezegd kunnen we de kleur taupe onderverdelen in twee categorieën: warm taupe en koel taupe. Warm taupe kent een gelige ondertoon, terwijl koel taupe een grijze en/of ietwat roze ondertoon kent. Ben jij een warm kleurtype? Dan kies je voor warm taupe met gelige ondertoon. Behoor jij tot de categorie koele kleurtypes? Dan staat koel taupe jou goed. Warm taupe combineert met andere warme kleuren als geel, oranje, zacht groen en goud. Koel taupe past mooi bij kleuren als lila, blauw, turquoise en zilver.

  Ton-sur-taupe

  Houd jij het graag rustig wat betreft taupe jurken? Dan kun je jouw taupe jurk ook combineren met andere taupe tinten. Ton-sur-ton, maar dan met taupe. Kies voor een taupe tas of voor taupe accessoires bij jouw taupe jurk. Op onze pagina taupe kleding vind je nog veel meer aan taupe kledingitems. Misschien zie je nog een mooi taupe blouse, een taupe broek of een taupe trui. Als je onderaan deze pagina opgeeft voor de nieuwsbrief, dan ben je als eerste op de hoogte van onze new arrivals en aankomende sale periode. Dan shop je jouw taupe items tegen hele fijne kortingen.

  Gratis verzenden en retourneren

  Online winkelen moet vooral makkelijk en snel kunnen. Bij Van den Assem doen we er alles aan om van jouw online shopervaring een online topervaring te maken. Na het ontvangen van je bestelling gaan wij direct aan de slag. Binnen 1 tot 3 werkdagen hangt jouw nieuwe taupe jurk in de kast. Verzenden en ook retourneren is gratis als je een bestelling van minimaal 50 euro plaatst. Voordat je eventueel een item retourneert, krijg je 30 dagen bedenktijd van ons. Heb je een vraag? Blijf er niet mee rondlopen, onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar.