Skip to content

Terwijl de dagen korter worden en de temperaturen dalen, is het hoog tijd om je schoenencollectie winterklaar te maken. Bij Van den Assem omarmen we de koude dagen met open armen én een geweldige collectie aan winterschoenen. Of je nu op zoek bent naar knusse laarzen of trendy winterse sneakers, onze collectie biedt niet alleen stijl, maar ook het ultieme comfort!

Gelukkig brengen de donkere dagen ook een heerlijk knusse sfeer met zich mee. Lange avonden bij kaarslicht roepen om een uitgebreide borrelplank, fanatieke spelletjesavonden of een filmmarathon op de bank. Thuis zijn wordt weer vaker het gezellige middelpunt, en de verwarming wordt weer langzaam maar zeker opengedraaid. Bij Van den Assem zijn we er om je warm te houden tijdens deze winterse knusheid, met onze uitgebreide collectie zachte, en vooral warme pantoffels voor thuis.

Knusse Pantoffels

Item 1 of 7

Hoewel het verleidelijk is om onder een dekentje te kruipen, kan een lange wandeling ook verrassend verfrissend zijn. Wikkel jezelf in een dikke jas en kies voor comfortabele schoenen die niet alleen je voeten warm houden, maar er ook nog eens fantastisch uitzien! Maak een uitgebreide wandeling door de bossen of laat de wind lekker door je haren waaien op het strand. Sluit de dag af met blosjes op je wangen en een heerlijke, warme chocomelk!

Ideaal voor buiten

Item 1 of 9

Onze Winterse Favorieten

Terwijl goede schoenen van essentieel belang zijn om de kou te trotseren, dragen accessoires absoluut bij aan de warme winterse look! Wikkel jezelf in een knusse sjaal, trek dikke handschoenen aan of kies een mooie tas; onze uitgebreide collectie biedt een scala aan keuzes.

Winter Essentials

Item 1 of 8

Ski, Sneeuw, Style

Wie aan winter denkt, denkt aan sneeuw. Sommige van ons kunnen dan ook niet wachten om de dakkoffer weer op de auto te binden en te beginnen aan de lange reis naar Oostenrijk. Het enthousiasme dat je bekruipt wanneer de eerste besneeuwde landschappen zichtbaar worden. De blosjes op de wangen en de koude wolkjes die je blaast wanneer je de auto uitstapt. Wij hebben er zin in.

Bij het plannen van je wintersportvakantie kunnen details net het verschil maken. Daarom hebben wij bij Van den Assem eveneens voor tijdens je wintersportvakantie een ruim aanbod aan goede en vooral warme schoenen.

Ready, Set, Ski.

Item 1 of 10