Skip to content

Cognac loafers

Klassieke cognac loafers van hoogwaardig leer koop je bij Van den Assem.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Cognac loafers

   Cognac loafers zijn stijlvolle en klassieke schoenen, die al meer dan een eeuw bestaat. Deze schoenen zijn gemaakt van een hoogwaardig leer in een cognackleur. Loafers hebben een mooi, klassiek ontwerp met een lage hak en een ronde neus en zijn ideaal voor zowel formele als informele gelegenheden. Wist je dat ze ook enorm comfortabel en stijlvol zijn? Je kunt deze pareltjes ook nog eens met zo goed als alle stijlen combineren. De cognac loafer is een klassieke schoen die je garderobe een stijlvolle en klassieke uitstraling geeft. En ze zitten ook nog eens heerlijk!

   Het ontstaan van loafers

   Loafers zijn ontstaan in de jaren 30 in de Verenigde Staten. Ze zeggen dat de Amerikaanse schoenontwerper, G.H. Bass, het eerste paar loafers ontwierp, geïnspireerd door de mocassins die door de Native American-stammen werden gedragen. Loafers werden pas echt populair in rond 1950 toen ze door de preppy-cultuur werden gedragen. Ze werden gezien als een stijlvolle, comfortabele schoen die gemakkelijk te dragen was. Tegenwoordig zijn loafers veelzijdige schoenen die in vele stijlen en kleuren verkrijgbaar zijn. Ze worden gedragen door mannen en vrouwen en zijn een populaire keuze voor zowel formele als informele gelegenheden.

   Merken loafers bij Van den Assem

   Bij Van den Assem verkopen we cognac loafers van geweldige merken zoals het Italiaanse Giuseppe Maurizio. Giuseppe Maurizio is een van de meest gerespecteerde merken van loafers en is een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en comfortabele schoen. Maar natuurlijk hebben we nog meer merken in on assortiment, zoals het geweldige eveneens Italiaanse Tod’s dat bekend staat om zijn kwaliteit en luxe. In dit brede assortiment vind je klassieke stijlen zoals de penny loafer en de tassel loafer. Wat is jouw favoriete loafer? Shop ze nu bij Van den Assem.

   Shop jouw nieuwe cognac loafers op assem.nl

   Heb je een mooi paar cognac loafers op het oog? Dan is dit leuk om te weten: wanneer je ze bij Van den Assem bestelt, worden ze vanaf 50 euro helemaal gratis bij je thuisbezorgd! We bezorgen jouw loafers ook nog eens binnen 1 tot 3 werkdagen, zo kun jij snel van je nieuwe aankoop genieten. Weet je nog niet helemaal zeker welk paar cognac loafers jou het beste zal staan? Bestel dan gewoon meerdere paren en pas deze op je gemak thuis. We geven je maar liefst 100 dagen om er goed over na te denken welke perfect voor jou zijn. Welke je ook terug wil sturen (ongedragen uiteraard), we geven je er 100 dagen voor en ook dit is dan kosteloos. Mocht je vragen hebben, dan staan de medewerkers van onze klantenservice 7 dagen per week voor je klaar. Je bereikt ze via social media, e-mail of telefoon. Zo zorgen we er samen voor dat jij tevreden bent met je aankoop, en je lang van de nieuwe aankoop kunt genieten.