Inloggen
Heeft u al een Van den Assem-account? Log hieronder in
Wachtwoord vergeten?
Sluiten
Gratis verzending binnen Nederland, België en Duitsland* Gratis afhalen en retourneren in de winkels Veilig betalen
Menu

Durea schoenen

Het merk Durea staat voor vakmanschap en kwaliteit. Al meer dan zestig jaar ontwerpt en produceert Durea schoenen met een uitstekende pasvorm die met de hand worden gemaakt van de beste kwaliteit. De schoenen zijn gemaakt van het allerbeste leer dat op gelijke dikte wordt gebracht voor extra stevigheid van de schoenen. Durea heeft schoenen die passen bij ieder voettype voor de perfecte pasvorm.

Lees meer
Maat

Durea schoenen

Kiezen voor Durea schoenen betekent kiezen voor kwaliteit en vakmanschap, luidt de slogan van dit schoenenmerk. Dat roept dit Nederlandse modecomfortmerk niet voor niets. Al meer dan zestig jaar maken ze bij Durea topschoenen met een uitstekende pasvorm die vrijwel uitsluitend met de hand worden gemaakt van de beste materialen en met een grote portie passie. Het bedrijf verricht aan elke schoen zo'n 150 tot 250 handelingen voordat het in de winkel verschijnt. Tijdens het productieproces wordt gebruik gemaakt van het beste leder uit Italië dat later op gelijke dikte wordt gebracht voor extra stevigheid. Daarnaast ontwikkelt het label al haar eigen leesten, omdat immers elke voet uniek is. Er wordt niet alleen rekening gehouden met de lengtemaat, maar ook met de wijdtemaat. Durea heeft dus voor elk voettype de perfecte pasvorm. Echte kwaliteitskenmerken waarmee dit label zich graag van anderen onderscheidt.

Bestel uw Durea schoenen eenvoudig via onze webshop

In onze webshop vindt u een uitgebreide collectie Durea schoenen. Bestel nu uw Durea schoenen online en ontvang ze binnen 1 tot 3 werkdagen thuis. Uw bestelling wordt kosteloos bezorgd. Zijn de schoenen niet helemaal naar wens? Dan kunt u uw bestelling gratis retourneren.