Skip to content

Red Rag dames sneakers

Red-Rag maakt schoenen met mensen met een eigen stijl en een gezonde dosis durf. Red-Rag dames sneakers zijn dan ook niet voor iedereen. Bekijk hier ons assortiment aan Red-Rag dames sneakers.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Red-Rag dames sneakers

   P.J. Klerx en Zonen, het bedrijf achter Red-Rag, heeft al ervaring in de schoenenindustrie sinds 1985. Tot 2004 hadden ze geen eigen merk, maar daar kwam toen dus verandering in. Het werd een nieuwe kinderschoenenlabel, genaamd Red-Rag. Misschien niet direct de meest voor de hand liggende keuze, een kinderschoenenlijn. Maar voor de broers Klerx, Nico, Hans en Kees, was het de enige logische keuze. Zij waren van mening dat de kinderschoenenmarkt behoorlijk saai was. Er was veel van hetzelfde en weinig lef te bespeuren. Dat kon anders. Dat kon beter. Dat kon veel gewaagder en spannender. En zo geschiedde. Red-Rag kinderschoenen werd geboren. Een eigenzinnige en heel kleurrijke collectie. Niet veel later breidde het merk uit met damesschoenen. En niet zomaar damesschoenen. Ook deze collecties zijn creatief en spannend te noemen. Verre van doorsnee en helemaal van nu.

   Sneakers maar dan anders

   Red-Rag houdt van experimenteren en van opvallen. De Red-Rag dames sneakers zijn er dan ook voor vrouwen die er een eigen stijl erop na houden. Een beetje edgy, on trend, en helemaal eigen. Soms zie je het onderscheidende vermogen van de Red-Rag sneakers terug in de designs. Denk hierbij aan de hoge sneakers met fake fur-voering aan de binnenkant. Erg fijn voor de koude maanden. Andere keren is het vooral de kleurkeuze of de kleurencombinatie die in het oog springt. Draag ze met trots!

   Combineer je sneakers met een gedurfde outfit

   Zo'n eigenwijs paar sneakers vraagt om een matching outfit. Denk bijvoorbeeld aan een leren broek, blouse met ruffles of top met pofmouwen. Experimenteer met opvallende sokken of panty met een twist. Combineer je boyfriend blazer met je leopard print legging en draag je Red-Rag sneakers eronder. Val op met je accessoires (een oranje crossbodybag?) en vlam met je make-up (rode lippenstift en roze oogschaduw - jazeker). Hoe je het ook doet, doe het goed. Doe het op z'n Red-Rags.

   Bestel makkelijk en snel op assem.nl

   Jouw nieuwe Red-Rag sneakers bestel je supersnel op assem.nl. Nadat we jouw bestelling hebben ontvangen, gaan we direct voor je aan de slag. Vaak heb je je bestelling al de volgende (werk)dag in huis. En de verzending kost je niets, mits de bestelwaarde boven de 50 euro ligt. Overigens hoef je ook niet te betalen voor het eventueel retourneren van je bestelling. Voor het besluit of je je Red-Rag schoenen wilt houden, krijg je 100 dagen de tijd. En achteraf betalen is ook geen probleem bij ons. Heb je trouwens vragen over je bestelling of over een van onze merken? Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar. Kijk, dat is nog eens makkelijk en snel bestellen. Op assem.nl dus.