Skip to content

Frans Muller

Maat
Mijn filters
Merk
Prijs
€ 9 - € 30
Mijn filters

Frans Muller

Frans Muller is een familiebedrijf wat is opgericht in 1853 te Groningen en een historie heeft van meer dan 165 jaar oud. Inmiddels staat de zesde generatie van de familie, Rutger Muller aan het roer van het bedrijf. Het blijven vernieuwen om met de tijd mee te gaan vindt  het bedrijf erg belangrijk en is de reden van het lange bestaan van Frans Muller. De veranderende wensen van de schoenenbranche worden in de gaten gehouden en blijft het bedrijf innoveren op het gebied van de groeiende digitale wereld. 
De betrokkenheid bij de klanten en producten vanuit Frans Muller is groot. Het bedrijf is gericht op continuïteit. Hierbij hoort een goede relatie met de klanten, een optimale service en samenwerking. Dit kan Frans Muller bieden door pure specialist en marktleider te zijn. 

De producten van Frans Muller

Frans Muller staat bekend om zijn hoogwaardige schoenverzorgingsproducten. Het assortiment bestaat uit inlegzolen, voetsupport, schoenspanners, veters, pantoffels en voetverzorgingsproducten. Eigenlijk alles behalve schoenen. 

Frans Muller bij Van den Assem 

In onze webshop vindt u ons assortiment aan verzorginsets van Frans Muller voor uw schoenen. De sets zijn samengesteld op de basis van het materiaal van uw schoenen, u heeft de keuze uit suède & nubuck of leer. Ook is er een kit verkrijgbaar om witte sneakers wit te houden. Bestel jouw producten eenvoudig via onze webshop. Vandaag besteld, is de volgende werkdag gratis thuisbezorgd.