Inloggen
Heeft u al een Van den Assem-account? Log hieronder in
Wachtwoord vergeten?
Sluiten
SALE | Gift cadeau bij besteding vanaf €149,95
Gratis verzending binnen Nederland, België en Duitsland* Gratis afhalen en retourneren in de winkels Veilig betalen
Menu
    Het spijt ons... Wij hebben overal gezocht - hebben iedere schoenendoos en iedere tas omgekeerd - maar helaas kan deze pagina niet gevonden worden. Het kan zijn dat er iets mis is gegaan in de spelling, of dat de artikelen die u zoekt uitverkocht zijn.

My Classic Bag 

De tassen van My Classic Bag zijn op een duurzame en eerlijke manier gemaakt en dragen een steentje bij aan een betere wereld voor mens, dier en de aarde. Het eerlijk verkregen leder wordt op een duurzame manier gelooid zonder gebruik te maken van chemische middelen. De tassen worden met de hand gemaakt door ambachtslieden in India. De kwaliteit van de My Classic Bag tassen is uitzonderlijk hoog door de duurzame materialen. 

Iedere tas is uniek 

Massaproductie zorgt voor producten in dezelfde stijl zonder een eigen karakter. Dat kan heel anders volgens My Classic Bag. De huiden van de dieren die een goed leven hebben gehad bij een boerenfamilie hebben allemaal een ander soort huid met karakteristieke details en afwerkingen. Door de huiden duurzaam te looien blijven deze unieke details behouden. Iedere tas van My Classic Bag krijgt hierdoor een eigen karakter met unieke details. 

Bestel My Classic Bag via Assem.nl 

Met de aanschaf van een My Classic Bag steunt u een betere wereld en heeft u een duurzaam en uniek artikel in uw tassencollectie. Bestellen kan gemakkelijk via onze webshop. Uw bestelling wordt binnen 1 á 3 dagen thuisbezorgd met gratis verzending.