Inloggen
Heeft u al een Van den Assem-account? Log hieronder in
Wachtwoord vergeten?
Sluiten
SALE t/m 40% korting!
Gratis verzending binnen Nederland, België en Duitsland* Gratis afhalen en retourneren in de winkels Veilig betalen
Menu
    Het spijt ons... Wij hebben overal gezocht - hebben iedere schoenendoos en iedere tas omgekeerd - maar helaas kan deze pagina niet gevonden worden. Het kan zijn dat er iets mis is gegaan in de spelling, of dat de artikelen die u zoekt uitverkocht zijn.

In de nasleep van de Tweede Wereldoorlog besloten enkele Belgische winkeliers om samen modieuze, maar betaalbare schoenen te produceren. Het doel was om zowel mannen, vrouwen, als kinderen een zeer uiteenlopende keuze schoeisel te bieden, zodat iedereen een schoen naar zijn of haar smaak vond. De juiste leveranciers werden geselecteerd en de productie werd uitbesteed aan een Italiaans atelier: Cypres was geboren.

Tegenwoordig hanteert Cypres nog steeds de filosofie om het aanbod zo breed mogelijk te houden. Het merk biedt zowat alles aan van kleurrijke, jong ogende sandalen tot donkere klassieke laarzen. De kans dat u dus iets van uw gading vindt bij het merk is zonder twijfel groot. Naast een ruime keuze in kleuren en modellen, is ook de hoogte van de hak een flexibel gegeven. Dankzij het gebruik van degelijke materialen en uitgebalanceerde modellen, zitten de schoenen van Cypres als gegoten aan elke voet. De bijpassende tassen maken uw outfit helemaal compleet. Cypres schoenen en tassen zijn aantrekkelijk geprijsd, voor dit label is betaalbaar namelijk geen synoniem voor minder kwaliteit.