Skip to content

Campomaggi tassen

Het merk Campomaggi bestaat sinds 1980 en is opgericht door Marco Campomaggi. De tassen van Campomaggi hebben een vintage look en zijn voor dames en heren die op zoek zijn naar een uniek product. De tassen krijgen een geheel eigen stijl door de combinatie van leder, metaal en het unieke bewerkingsproces. De stijl van de tassen van Campomaggi wordt ook wel omschreven als ‘Rugged-chic’.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Campomaggi tas

   Campomaggi, dit luxe tassenlabel dat bestaansrecht heeft sinds 1980, weet zich te onderscheiden met haar stijlvolle, herkenbare tassen. Deze luxueuze tassen komen van de hand van de Italiaanse ontwerper Marco Campomaggi. Hij maakt tassen voor zowel dames als heren die op zoek zijn naar een uniek product. De combinatie van leder, metaal en het unieke bewerkingsproces geeft iedere Campomaggi tas een geheel eigen stijl, welke het label zelf omschrijft als 'Rugged-chic'.

   Rugged-chic stijl

   Campomaggi maakt gebruik van het beste volnerf Italiaanse leder, grondig gereedschap en milieuvriendelijk katoen om uiting te geven aan de ontwerpen. Het succes van Campomaggi is te danken aan de vintage look, welke wordt gecreëerd tijdens het gepatenteerde proces genaamd 'Tinto in Capo'. Hierbij wordt het leder gevormd en ondergedompeld in verfstof waardoor het haar kenmerkende uiterlijk krijgt. De combinatie met studs geeft een ruige, maar elegante look aan de tassen. Voer je deze nonchalant chique look graag nog wat verder door? Bekijk dan ook eens de collectie damesaccessoires van Campomaggi!

   Uitgebreid aanbod Campomaggi tassen

   Voor dames bieden wij diverse modellen Campomaggi tassen, bekijk het uitgebreide aanbod in onze webshop. Bestel je online een tas via assem.nl dan betaal je geen verzendkosten en bezorgen we je bestelling binnen 1 tot 3 dagen bij je thuis. Bovendien mag je je bestelling binnen 14 dagen gratis retourneren. Veel plezier met het online shoppen van Campomaggi bij Van den Assem. En kom je liever naar een van onze 17 winkels? Dan ben je natuurlijk van harte welkom! Onze professionele medewerkers staan daar voor je klaar.