Skip to content

Zinda schoenen

In 1992 werd het Spaanse merk Zinda geïntroduceerd en sindsdien richt het zich op vrouwen met een sportieve stijl. Zinda schoenen zijn trendy en tegelijkertijd comfortabel en van een hoge kwaliteit. Bij het ontwerpen van de collecties wordt altijd gekeken naar de laatste trends, maar zal de kwaliteit nooit uit het oog worden verloren.

Maat
Mijn filters
Categorieën
Merk
Prijs
€ 41 - € 42
Mijn filters

Zinda schoenen

Het Spaanse damesschoenenmerk Zinda is begin jaren '60 ontstaan in de provincie Alicante en werd in 1992 officieel gelanceerd. De Spanjaard Manuel Martínez Linares nam de leiding van de schoenenfabriek over van zijn grootvader. Hij maakte met behulp van gemoderniseerde machines, van de kleine fabriek die zich alleen op de lokale markt richtte, een internationale schoenenfabriek. Zinda schoenen laten zich kenmerken door bijzondere details, zoals: studs, glitters, borduursels en stiksels. Zinda schoenen zijn niet alleen subtiel versierd met allerhande details; het leveren van kwaliteit is en blijft de belangrijkste drijfveer van dit Spaanse label.

Collecties gebaseerd op de laatste trends

Zinda richt zich met haar collectie op dames die een sportieve stijl nastreven en trendy willen zijn, zonder in te hoeven leveren op het gebied van kwaliteit en comfort. De ontwerpers volgen de laatste trends op de voet en weten te allen tijde de eigen Zinda-stijl te behouden, maar zullen kwaliteit nooit voor esthetiek laten gaan. De Zinda collectie bestaat onder andere uit exclusieve musthave enkellaarsjes!

Bestel jouw favoriete Zinda schoenen gemakkelijk online

Razendsnel je nieuwe Zinda schoenen in huis? Wij bezorgen je bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen gratis thuis. En ben je toch niet helemaal tevreden? Dan mag je jouw bestelling gratis retourneren. Shop naast een mooi paar Zinda schoenen ook een bijpassende een tasportemonneeponcho of sjaal. Kijk voor het aanbod van al onze damesaccessoires en onze uitgebreide collectie damesschoenen op assem.nl.