Skip to content

Uzurii

Uzurii staat voor ‘luxury footwear’ en dit is ook te zien aan de ontwerpen van het merk. Details zijn belangrijk voor de collecties van Uzurii, want het merk staan bekend om haar prachtig versierde slippers. Het doel van Uzurii is dan ook om iedere vrouw zich vrouwelijk te laten voelen met een paar slippers van het merk.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   De slippers van Uzurri zijn niet zomaar teenslippers, maar echte ‘luxury footwear’. Pareltjes voor aan uw voeten die tijdens de warme zomerdagen niet in uw schoenenkast mogen ontbreken. Het merk staat garant voor prachtig versierde slippers met onder andere parels, steentjes en pailletten. De slippers zijn handgemaakt en hierdoor allen uniek.

   Het merk is opgericht door een Nederlandse vrouw, die oorspronkelijk uit Brazilië komt. De armoede die daar heerst was haar inspiratiebron voor het ontwerpen van de rijk versierde teenslippers. De vrouwen in de sloppenwijken van Brazilië versieren daar namelijk hun slippers om zich te onderscheiden van elkaar. Het merk Uzurii weerspiegelt het leven in de sloppenwijken, maar dan op een luxe en unieke wijze. U bestelt de slippers van Uzurii eenvoudig via onze webshop. Naast slippers van Uzurii, bieden wij ook andere slippers van onder andere Havaianas en FitFlop.