Inloggen
Heeft u al een Van den Assem-account? Log hieronder in
Wachtwoord vergeten?
Sluiten
Gratis verzending binnen Nederland, België en Duitsland* Gratis afhalen en retourneren in de winkels Veilig betalen
Menu
    Het spijt ons... Wij hebben overal gezocht - hebben iedere schoenendoos en iedere tas omgekeerd - maar helaas kan deze pagina niet gevonden worden. Het kan zijn dat er iets mis is gegaan in de spelling, of dat de artikelen die u zoekt uitverkocht zijn.

Sperry Top-Sider

Het Amerikaanse merk Sperry Top-Sider is in 1935 opgericht door Paul Sperry, die onderdeel uitmaakte van een familie met een lange zeevaarders traditie. De ervaring leerde dat zeevaarders geen geschikte schoenen konden vinden, waarmee zij niet op het dek zouden uitglijden. Paul Sperry is jaren bezig geweest met het uitvinden van een anti-slip bootschoen. In 1935 was dit eindelijk gelukt en was de eerste bootschoen ter wereld geboren. 

De ontwikkeling van Sperry Top-Sider
Al snel begonnen zeevaarders het gemak van de bootschoenen in te zien. Leden van de Cruising Club of America schreven dan ook massaal naar Paul Sperry met het verzoek om een paar bootschoenen en gedurende de Tweede Wereldoorlog was Sperry Top-Sider het officiële merk van de Amerikaanse mariniers. Nog steeds is het merk Sperry Top-Sider typisch Amerikaans en voert de bootschoen de boventoon, hoewel de collectie tegenwoordig ook uitgebreider is.

Sperry Top-Sider eenvoudig online bestellen
De schoenen van Sperry Top-Sider zijn eenvoudig via onze webshop te bestellen. Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd binnen 1 tot 3 werkdagen. Zijn de schoenen toch niet helemaal naar wens? Geen probleem! U heeft 14 dagen bedenktijd om de schoenen gratis te retourneren. Naast Sperry Top-Sider bieden wij nog andere 130 topmerken, waaronder Hassia, Lilian en Gabor. Bekijk op uw gemak ons uitgebreide aanbod.