Skip to content

Womsh sneakers

Deze sneakers van Womsh bewijzen dat duurzaamheid hand in hand kan gaan met stijl.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Womsh sneakers

   Staat duurzaamheid bij jou hoog in het vaandel, en vind je het belangrijk om geen dierlijke materialen te gebruiken? Of ben je gewoon op zoek naar een nieuw paar stoere sneakers, en vind je het mooi meegenomen als deze op verantwoorde wijze worden geproduceerd? Waarom je keuze dan ook op Womsh sneakers valt maakt niet uit, je krijgt er gegarandeerd een stijlvol paar schoenen voor terug.

   Vegan en duurzame schoenen

   Steeds meer consumenten beseffen dat gedachteloos shoppen niet meer van nu is. Het is duurzaamheid wat de klok slaat, en liefst ook nog vegan zodat er geen dierenleed bij de productie van items komt kijken. Dat is precies waar Womsh om de hoek komt kijken: dit sneakermerk produceert volledig veganistisch, houdt rekening met goede werkomstandigheden en laat een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk achter. Womsh richt zich op de duurzame consument die weet dat iedere duurzame bijdrage, groot of klein, beter is voor het milieu. De slogan van het merk is dan ook ‘A pair of shoes cannot save the planet, but the people who wear them can.’

   Het merk komt uit Italië, en is opgericht door schoenmaker Gianni. Na jaren onder anderen te werken, besloot hij in 2014 zijn eigen schoenenmerk op te richten. Dat moest dus vooral duurzaam worden: hij wilde enkel schoenen produceren van ecologisch verantwoorde materialen, en ook tijdens het productieproces wil Gianni zo min mogelijk schadelijke stoffen gebruiken.

   Wie denkt dat je voor zo’n verantwoorde schoenen moet inleveren op stijl, heeft het mis. De sneakers van Womsh zijn namelijk heel stijlvol, en passen perfect bij een stoere stijl. Het merk maakt zowel mannen als vrouwenschoenen, en biedt verschillende merken aan. Voor elk wat wils, dus.  

   Zo combineer je sneakers van Womsh

   De sneakers van Womsh zijn dankzij flinke zolen en sportieve details zeker stoer te noemen. Hierdoor kun je er alle kanten mee op: draag ze onder een van zichzelf al stoere outfit om de look helemaal af te maken, of zoek juist het contrast op door ze onder een schattige jurk te dragen. Ook een pak of mooie pantalon krijgt een stoere twist dankzij Womsh sneakers. Omdat Womsh schoenen in alle kleuren van de regenboog verkoopt, zit er voor elke smaak wel een geschikt paar sneakers tussen.

   Daarom bestel je Womsh sneakers op assem.nl

   Je nieuwe paar schoenen na maximaal 3 werkdagen bij je thuisbezorgd? Geen kosten voor verzending betalen? En dan ook nog eens de mogelijkheid hebben tot gratis retourneren? Dit zijn slechts een paar voordelen van bestellen bij Van den Assem. Met een overzichtelijke webshop maken we jouw online shopervaring zo eenvoudig mogelijk. Dankzij de verschillende filters op onze website, begint dat al bij de zoektocht naar je favoriete paar schoenen. En doordat we ook een groot aanbod aan kleding, tassen en accessoires (voor man én vrouw) bieden, kun je voor een nieuwe garderobe in een keer op onze website slagen. Bestel je liever meerdere maten en stijlen, zodat je thuis op je gemak kan passen? Geen probleem! Met de optie om achteraf te betalen, betaal je alleen voor die items die je besluit te houden. Met de andere items maken wij dan weer iemand anders blij. Toch nog vragen? De klantenservice van Van den Assem is 7 dagen per week bereikbaar via telefoon, mail of social media. Al je vragen zijn welkom: onze experts helpen je graag.