Skip to content

Cole Haan sneakers

De hele dag pijnloos en super comfortabel rondlopen op een paar kwalitatieve sneakers? Probeer dan eens een paar Cole Haan sneakers. Draagcomfort gegarandeerd!

  Maat
  Mijn filters
  Merk
  Prijs
  € 89 - € 90
  Mijn filters

  Cole Haan sneakers

  Cole Haan sneakers lopen heerlijk. En dat is niet zomaar toeval. Daar zit een gedachte achter en er is een techniek mee gemoeid. Cole Haan sneakers worden gemaakt aan de hand van de technologieën, waarmee ook hightech sportschoenen worden gemaakt. De lichte, luchtdoorlatende en duurzame materialen zorgen ervoor, dat je op wolken loopt en dat je lang geniet van een paar Cole Haan sneakers.

  Terug in de tijd

  Misschien is dit merk nieuw voor jou of misschien ben je juist een trouwe fan vanaf het eerste uur. Al is 'vanaf het eerste uur' niet iets wat je letterlijk moet nemen, want het merk werd in 1928 opgericht. Twee vakmannen (de heer Cole en de heer Haan) bundelden hun krachten en besloten kwalitatieve herenschoenen samen te gaan maken onder de naam Cole, Rood en Haan. Vele jaren later, in 1970, kwam er een eind aan het schoenensucces en werd het bedrijf overgenomen door een naamloos vennootschap. In 2000 werd het merk weer nieuw leven ingeblazen. Onder de nieuwe naam, Cole Haan, werden er als vanouds kwalitatieve schoenen gemaakt gebaseerd op de ervaring van vroeger en de innovatie van de toekomst.

  Voor hem en haar

  Tegenwoordig bestaat de Cole Haan collectie allang niet meer uit enkel herenschoenen. En ook niet uit alleen maar sneakers. De Cole Haan collectie omvat heren- en damesschoenen. Variërend van veterschoenen en mocassins tot slippers en enkellaarsjes. Het fijne aan de schoenen van Cole Haan is dat niet alleen de sneakers aanvoelen als pantoffels, ieder model is voorzien van een (dempende en) lichte zool die ervoor zorgt dat je elke dag en de hele dag super comfortabel in je schoenen zit. Ben je dus op zoek naar verzorgde schoenen met het comfort van een sneaker? Dan moet je bij Cole Haan zijn.

  Ontspannen winkelen

  Winkel jij het liefst net zo ontspannen als dat je schoenen zitten? Shop jouw nieuwe Cole Haan sneakers dan op assem.nl. Bij ons betaal je geen verzendkosten -mits de bestelwaarde boven de 50 euro ligt- en ook retourneren is gratis. Je krijgt 100 bedenktijd, mag achteraf betalen met Klarna als je dat fijn vindt en onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar. Kan het nog relaxter?