Skip to content

Christian Dietz sneakers

Comfortabele kwaliteitsschoenen waar je seizoenenlang plezier van hebt. Shop hier jouw nieuwe Christian Dietz sneakers.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Christian Dietz sneakers

   Het schoenenmerk Christian Dietz maakt al meer dan 50 jaar schoenen. Een merk met zoveel jaar aan ervaring maakt al zijn beloftes waar. Met een paar sneakers van comfortmerk Christian Dietz aan je voeten, is geen agenda te druk en geen dag te vol. Al die meters maak je fluitend op een paar Christian Dietz sneakers.

   De ideale pasvorm

   Schoenen moeten vooral lekker zitten. Christian Dietz maakt schoenen die een perfecte pasvorm hebben. Zo is er meer dan gemiddeld aan teenruimte en kan de inlegzool vervangen worden door een persoonlijke inlegzool. Je eigen steunzolen gebruiken, zodat je nieuwe Christian Dietz sneakers nog beter zitten en nog lekkerder lopen, is dus geen enkel probleem. Naast een ideale pasvorm, wil het oog ook wat. De ontwerpen van Christian Dietz zijn klassiek en vrouwelijk zonder oubollig te zijn. Want het Duitse merk houdt de trends goed in de gaten. Iedere collectie kent zijn eigen vertalingen van de trends van nu.

   Zo draag je jouw nieuwe sneakers

   Wanneer draag je jouw nieuwe sneakers? Goede vraag. Of eigenlijk kunnen we beter stellen: wanneer draag je je jouw nieuwe Christian Dietz sneakers niet? Sneakers zijn de ideale schoenen voor dagelijks gebruik. Ze lopen heerlijk en staan leuk onder verschillende outfits. Draag je nieuwe Christian Dietz sneakers onder je favoriete jeans met een wit T-shirt. Of combineer je sneakers met een maxi-dress. Voor een zakelijke en sportieve look trek je je sneakers onder een vrouwenpak aan. In de winter kies je voor sneakers in stemmige kleuren als donkerblauw, groen, zwart, bruin en roodtinten. In de zomer mogen je sneakers wat kleurrijker zijn. Witte sneakers kunnen het hele jaar door gedragen worden.

   Gegarandeerd shopplezier op assem.nl

   Heb je jouw paar Christian Dietz sneakers gevonden in onze webshop, dan bezorgen we deze vanaf 50 euro gratis bij je thuis, gegarandeerd binnen 1 tot 3 werkdagen. Mocht je er thuis bij het passen achterkomen dat jouw nieuwe Christian Dietz sneakers toch niet helemaal lekker zitten, dan is retourneren bij Van den Assem ook kosteloos. Ben je in onze webshop lekker aan het rondstruinen, neem dan ook eens een kijkje bij ons geweldige assortiment aan kleding, tassen en accessoires. Veel shopplezier!