Skip to content

Laidback London Slippers

Laidback London slippers zijn unieke, handgemaakte slippers die jouw zomerlook stralend compleet maken. Shop nu de mooiste Laidback London slippers bij Van den Assem Schoenen.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Laidback London slippers

   Met een paar Laidback London Slippers heb je een uniek paar handgemaakte slippers in handen. De vrolijke Laidback London slippers geven je zomer met hun fraaie uiterlijk een extra beetje glans. Bovendien doe je niet alleen jezelf een groot plezier met een mooi paar Laidback London slippers, je steunt er ook een lokale gemeenschap in Kenia mee. Daar worden de Laidback London slippers namelijk met zorg voor jou gemaakt.

   Unieke slippers

   Laidback London slippers zijn precies wat een zomerse outfit nodig heeft om de ultieme summer vibe te krijgen. De opvallende, handgemaakte Laidback London slippers zijn gemaakt van echt leer en worden voorzien van unieke patronen en details, zoals prachtige bloemenpatronen van strass-stenen. De versieringen zijn het resultaat van traditioneel Keniaans handwerk. Dit geeft de slippers een heel eigen uitstraling en maakt van Laidback London slippers echte blikvangers. Laidback London slippers zijn met de hand en vooral met liefde gemaakt. Dat zie je en voel je aan alles. Draag je Laidback London slippers onder een casual jeans of onder je mooiste zomerjurk: in beide gevallen vormen je Laidback London slippers de kers op de taart van jouw look.

   Het verhaal van Laidback London

   Het verhaal van Laidback London begint in 2001. Toen stond de net afgestudeerde twintiger Mohamed Daya voor de keuze: een carrière in London of terugkeren naar Mombasa, zijn geboortestad aan de kust van Kenia. Uiteindelijk besloot Mohamed op en neer te reizen. Iedere reis nam hij koffers vol met handgemaakte producten, gemaakt door Keniaanse handwerklieden mee naar London, om daar te verkopen. Mohamed zag de behoefte aan producten die gemaakt zijn volgens traditioneel ambachtswerk en hij besloot in samenwerking met een groep handwerklieden in Kenia een schoenenlijn op te zetten: Laidback London was geboren. Met de verkoop van haar slippers houdt Laidback London het traditionele Keniaanse handwerk in ere en geeft het merk terug aan de lokale gemeenschappen in Kenia. Inmiddels wordt het merk verkocht in meer dan 350 winkels over de hele wereld en kent het merk bekende fans, zoals Beyonce.

   Shop jouw favoriete Laidback London Slippers op assem.nl

   Ben jij gevallen voor een paar Laidback London slippers? Bestel je nieuwe schoenen dan vandaag nog op assem.nl en wij bezorgen ze binnen 1 tot 3 werkdagen bij je thuis. Is je bestelling het achteraf toch niet helemaal voor jou, of heb je een andere maat nodig? Geen probleem, je mag ze binnen 30 dagen gratis ruilen of retourneren. Zo weet je zeker dat jij uiteindelijk eindigt met de perfecte schoenen voor jou. Dat is de zekerheid van shoppen bij Van den Assem Schoenen!