Inloggen
Heeft u al een Van den Assem-account? Log hieronder in
Wachtwoord vergeten?
Gratis verzending en retourneren *
Gratis verzending en retourneren *
Klantenservice
Klantenservice 088 - 133 31 33
Thuiswinkel Waarborg Ecommerce europe
Gratis verzending en retourneren *
Gratis verzending en retourneren *

Verzending in Nederland binnen 1 tot 3 werkdagen. U kunt uw bestelling ook op diverse afhaallocaties in Nederland ophalen.

Daarnaast bezorgen wij ook in België en Duitsland.

Retourneren binnen Nederland is altijd gratis.

Indien uw bestelling een totaalbedrag van minder dan € 50 heeft, brengen wij een verzendbijdrage van € 3,95 in rekening.

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag 08:00-22:00, zaterdag 09:00-18:00

U kunt uw vraag ook per e-mail (webshop@assem.nl) stellen.

Indien u reeds besteld heeft, verzoeken wij u vriendelijk uw ordernummer te vermelden.

Log in om uw favorieten in uw schoenenkast te plaatsen.

Shoesme schoenen

Shoesme

Als uw kind de eerste stapjes gaat zetten, weet u dat het tijd is voor geschikte en passende schoentjes voor de kleine. Er is geen beter alternatief dan kinderschoenen van Shoesme. De comfortabele stappers van dit merk zorgen er namelijk voor dat uw kind goed ondersteund wordt als hij of zij voorzichtig gaat lopen naar de peuterspeelzaal en basisschool. Shoesme is bovendien een merk dat meegroeit met uw kind. Het is voor de voeten van belang dat uw kind de juiste schoentjes op het juiste moment gaat dragen. Deze kan beginnen met de Baby-Proof-schoentjes. Uw kleine valt met deze extra flexibele schoenen minder snel om, omdat de zool een anti-sliplaag heeft. Vervolgens is er de Walk-Proof-collectie, voor de fase waarin uw kind begint te kruipen, lopen en rennen. Tot slot is er de Trend Proof-collectie, voor wanneer uw kind een 'ervaren-loper' is geworden.

Deze schoenen voldoen ook nog eens aan de laatste trends. Shoesme is er dus om uw kind te begeleiden in het loopproces. Met dit merk weet u één ding zeker: u heeft met deze schoenen de beste kwaliteit aangeschaft voor uw zoon of dochter. Uw kind wordt nu op de beste manier geholpen met de eerste stapjes in de wereld.

U kunt de schoenen online bestellen of bekijken in een van onze winkels. Kijk voor uw bezoek op de website of ze de schoenen in het gewenste filiaal verkopen zodat u zeker weet dat de schoenen er zijn. Wanneer u de schoenen online bestelt worden ze binnen 1-3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd.

Verzending binnen 1-3 werkdagen

Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen

Gratis verzending binnen Nederland, België en Duitsland*

Gratis verzending binnen Nederland, België en Duitsland*

Gratis en eenvoudig ruilen of retourneren binnen Nederland

Gratis en eenvoudig ruilen of retourneren binnen Nederland

Veilig betalen

Veilig betalen