Inloggen
Heeft u al een Van den Assem-account? Log hieronder in
Wachtwoord vergeten?
Sluiten
Menu
Menu
Gratis verzending binnen Nederland, België en Duitsland* Gratis afhalen en retourneren in de winkels Veilig betalen
Menu

Shoesme schoenen

De schoenen van Shoesme zijn comfortabel, zodat u er zeker van bent dat uw kind de juiste ondersteuning krijgt tijdens het zetten van de eerste stapjes. Shoesme is een merk dat meegroeit met uw kind. De extra flexibele schoenen hebben een zool met een een anti-sliplaag en dit zorgt ervoor dat uw kind minder snel omvalt.

Lees meer
Maat

Shoesme

Als uw kind de eerste stapjes gaat zetten, weet u dat het tijd is voor geschikte en passende schoentjes voor de kleine. Er is geen beter alternatief dan kinderschoenen van Shoesme. De comfortabele stappers van dit merk zorgen er namelijk voor dat uw kind goed ondersteund wordt als hij of zij voorzichtig gaat lopen naar de peuterspeelzaal en basisschool. Shoesme is bovendien een merk dat meegroeit met uw kind. Het is voor de voeten van belang dat uw kind de juiste schoentjes op het juiste moment gaat dragen. Deze kan beginnen met de Baby-Proof-schoentjes. Uw kleine valt met deze extra flexibele schoenen minder snel om, omdat de zool een anti-sliplaag heeft. Vervolgens is er de Walk-Proof-collectie, voor de fase waarin uw kind begint te kruipen, lopen en rennen. Tot slot is er de Trend Proof-collectie, voor wanneer uw kind een 'ervaren-loper' is geworden.

Deze schoenen voldoen ook nog eens aan de laatste trends. Shoesme is er dus om uw kind te begeleiden in het loopproces. Met dit merk weet u één ding zeker: u heeft met deze schoenen de beste kwaliteit aangeschaft voor uw zoon of dochter. Uw kind wordt nu op de beste manier geholpen met de eerste stapjes in de wereld.

U kunt de schoenen online bestellen of bekijken in een van onze winkels. Kijk voor uw bezoek op de website of ze de schoenen in het gewenste filiaal verkopen zodat u zeker weet dat de schoenen er zijn. Wanneer u de schoenen online bestelt worden ze binnen 1-3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd.