Nee, bedankt.
Gratis verzending en retourneren *
Gratis verzending en retourneren *
Klantenservice
Klantenservice 088 - 133 31 33
Thuiswinkel Waarborg Ecommerce europe
Gratis verzending en retourneren *
Gratis verzending en retourneren *

Verzending in Nederland binnen 1 tot 3 werkdagen. U kunt uw bestelling ook op diverse afhaallocaties in Nederland ophalen.

Daarnaast bezorgen wij ook in België en Duitsland.

Retourneren binnen Nederland is altijd gratis.

Indien uw bestelling volledig uit artikelen met 50% korting of meer bestaat, brengen wij een verzendbijdrage van € 6,95 in rekening.

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag 09:00-21:00, zaterdag 09:00-17:00

U kunt uw vraag ook per e-mail (webshop@assem.nl) stellen.

Indien u reeds besteld heeft, verzoeken wij u vriendelijk uw ordernummer te vermelden.

Log in om uw favorieten in uw schoenenkast te plaatsen.

Sanders

Sanders

Sanders is een schoenenmerk voor heren en werd opgericht in 1873 door de broers William en Thomas Sanders. William was een leerling binnen de schoen- en laarshandel. Hij had als visie om samen met zijn broer een eigen schoenmakerij op te zetten. In 1873 hadden de twee broers en hun vijf ambachtslieden een workshop in het centrum van Rushden. Vanaf dat moment ging het balletje rollen. Het duurde niet lang voordat ze gingen uitbreiden. De orders bleven maar binnenkomen en hierdoor kwamen er steeds meer ambachtslieden bij. De fabriek begon zich hierdoor steeds verder uit te breiden. In 1912 verhuisde Sanders naar Spencer Road, aan de rand van Rushden. In 1924 brandde de fabriek af en werd alles verwoest. Dit was een tragedie voor de beide broers. Na het ongeluk hebben de broers een nieuwe fabriek gebouwd in de meest moderne en actuele stijl met de nieuwste machines. Alles werd vanaf dit punt geregeld en dat is tot op heden nog steeds zo. De vierde generatie staat nu achter het roer van het bedrijf.  

Sanders staat wereldwijd bekend om de Engelse elegantie. Sanders exporteert naar meer dan dertig landen over vijf continenten. Sanders biedt verschillende modellen aan, hierdoor ontstaat er een uitgebreid assortiment. Op assem.nl vindt u de herencollectie van Sanders. Wanneer u een bestelling bij ons plaatst, wordt de bestelling gratis bij u thuisbezorgd binnen 1-3 werkdagen! Als de schoenen niet naar wens zijn, kunt u deze ook weer gratis retourneren. 

Verzending binnen 1-3 werkdagen

Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen

Gratis verzending binnen Nederland, België en Duitsland*

Gratis verzending binnen Nederland, België en Duitsland*

Gratis en eenvoudig ruilen of retourneren binnen Nederland

Gratis en eenvoudig ruilen of retourneren binnen Nederland

Veilig betalen

Veilig betalen