Skip to content

PS Poelman schoenen

Vrouwelijk en toch stoer: PS Poelman schoenen zijn perfect voor onder je favoriete casual outfit. Bekijk hier het volledige PS Poelman schoenen assortiment.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   PS Poelman schoenen

   De naam Poelman is al langer actief in de schoenenwereld. Poelman BV is een van de grootste internationale spelers op het gebied van private label schoenen. Dit doet Poelman al sinds 1997. Het schoenenbedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en distribueren van volwaardige collecties, voor talloze nationale en vooral internationale retail formules. Wauw, dat klinkt indrukwekkend. En het kan nog beter. Want in 2015 besloot Poelman haar eigen label te introduceren: PS Poelman. PS Poelman schoenen worden speciaal ontworpen voor een jonge doelgroep. Dames en heren die er helemaal on trend bij willen lopen. Kies hier jouw nieuwe hippe PS Poelman schoenen uit.

   High-end fashion in verschillende modellen

   PS Poelman schoenen zijn dus super trendy. Wil jij er up-to-date bij lopen, dan kijk je naar de collectie van PS Poelman. Het merk is actief over de hele wereld en heeft een goede neus voor de laatste trends. Je ziet deze trends terug in verschillende modellen. Want de collectie van PS Poelman schoenen is heel uitgebreid. Zo ontwerpen en maken ze (chunky) sneakers, enkellaarsjes, laarzen en ook loafers bijvoorbeeld. Er zijn PS Poelman schoenen voor zowel dames als heren. De schoenen van PS Poelman herken je aan de opvallende details. Perforaties, gespen, studs en ritsen zijn eerder regel dan uitzondering.

   Trendy én kwalitatief

   Misschien denk je wel: als het zo trendy is, dan is het misschien ook wel van mindere kwaliteit. Dat is gelukkig niet zo. Ten eerste: trends blijven vaak seizoenlang 'hangen'. Een voorbeeld: de city western laars wordt gezien als een 'trend'. Deze trend komt al jaren in zowel het winter- als het zomerseizoen tevoorschijn. Maar in de winter draag je dan een zwarte, bruine of cognackleurige city western laars, terwijl je in de zomer voor beige of misschien zelfs wit kiest. Trendy klinkt dus vluchtig, maar dat hoeft het -zeker in de schoenenwereld- niet te zijn. Ten tweede: een label als PS Poelman schoenen heeft al zoveel ervaring als ontwerper, producent en distributeur van private labels, dat zij heel goed begrijpen dat kwaliteit alles is. PS Poelman schoenen worden dan ook van de beste leersoorten gemaakt. Het draagcomfort, en ook de levensduur van de schoenen is daardoor groot (draagcomfort) en lang (levensduur).

   Shop jouw PS Poelman schoenen op assem.nl

   Net als Poelman hebben wij al jaren aan ervaring opgebouwd in de schoenenbranche. Met winkels in het hele land en een webshop waarin we meer dan 180 merken vertegenwoordigen, weten ook wij waar we over praten. En garanderen wij jou kwaliteit. Niet alleen wat betreft de schoenen die je bij ons aanschaft, ook onze service is van hoge kwaliteit. Dat is ook niet meer dan normaal, en toch fijn als de verwachtingen bij jou als klant worden waargemaakt. Wat mag je dan van ons verwachten? Verzenden en retourneren is bij een bestelwaarde vanaf 50 euro helemaal gratis. Je krijgt 100 dagen bedenktijd. Achteraf betalen is geen probleem. En als je een vraag hebt, hoef je hier absoluut niet mee rond te blijven lopen. Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar.