Skip to content

Panama Jack schoenen

Voor mensen die van avontuur en natuur houden en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, zijn Panama Jack schoenen de beste keuze. De slogan van Panama Jack luidt dan ook: ‘created to walk’. Panama Jack schoenen zijn geschikt voor extreme landschappen en lange wandelingen. Tevens zijn de schoenen duurzaam en comfortabel.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Panama Jack schoenen

   Schoenen van Panama Jack zijn de ideale partner voor mensen die avontuur, natuur en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Met de slogan 'created to walk' biedt het Spaanse schoenenmerk Panama Jack damesschoenen en herenschoenen die uitermate geschikt zijn voor lange wandelpartijen, zelfs in de meest extreme landschappen zoals rotsen, woestijnen en bossen. Kwaliteit en comfort staan namelijk centraal bij elk ontwerp van dit merk. Elk paar schoenen is duurzaam en comfortabel genoeg om er jarenlang plezier van te hebben. Dankzij hun neutrale en stijlvolle karakter zijn Panama Jack schoenen ook goed te dragen als casual schoenen in het dagelijkse leven. De ontwerpen zijn immers tijdloos en gepast voor elke leeftijd.

   Goed voor je voeten en de wereld

   Al sinds de oprichting van dit label hecht Panama Jack veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bij de productie van de schoenen kijkt de fabrikant verder dan enkel de klant. Zonder het comfort van de schoenen uit het oog te verliezen, richt het bedrijf zich op een correcte verloning, het gebruik van natuurlijke materialen en een grote klanttevredenheid. Niet alleen je voeten profiteren dus van schoenen van Panama Jack, de wereld vaart er ook wel bij.

   Ontvang je Panama Jack schoenen razendsnel bij je thuis!

   Razendsnel je nieuwe Panama Jack damesschoenen of Panama Jack herenschoenen in huis? Bestel ze dan online via Assem.nl! Je krijgt je bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen gratis thuisbezorgd. En zijn je nieuwe schoenen toch niet helemaal naar wens? Dan kunt je je bestelling binnen 14 dagen gratis retourneren. Bestel daarom jouw Panama Jacks via assem.nl of shop een van onze andere 200 topmerken damesschoenenherenschoenen en kinderschoenen.