Inloggen
Heeft u al een Van den Assem-account? Log hieronder in
Wachtwoord vergeten?
Sluiten
Spring deals | t/m 30% korting op heel veel artikelen
Gratis verzending binnen Nederland, België en Duitsland* 30 dagen bedenktijd, snel geld terug Laat je retour thuis ophalen
Menu
filter
sorteren op
    Het spijt ons... Wij hebben overal gezocht - hebben iedere schoenendoos en iedere tas omgekeerd - maar helaas kan deze pagina niet gevonden worden. Het kan zijn dat er iets mis is gegaan in de spelling, of dat de artikelen die u zoekt uitverkocht zijn.

Mascolori 

Het Nederlandse Mascolori is een merk voor de man die graag buiten de lijntjes kleurt en zijn eigen weg volgt. De wereld wordt interessanter met creatieve en open geesten. Een man die Mascorlori draagt is weer een stapje dichter bij de interessantere wereld. De Mascolori winkel is een uitvalsbasis voor de creatieve missie van het unieke merk. Kunstenaars en muzikanten kunnen hun talenten uiten bij op de zogeheten Mascolori stage. Creativiteit opwekken is zeer belangrijk voor Mascolori. De schoenen zijn echte eyecatchers waarbij de creativiteit vanaf spat. 

Bestel Mascolori via Assem.nl 

Mascolori is de schoen voor de zelfverzekerde man die lekker zijn eigen ding doet. De unieke schoenen kunt u gemakkelijk bestellen via Assem.nl. Uw bestelling wordt supersnel thuisbezorgd zonder extra verzendkosten. U geniet van 14 dagen bedenktijd en ook het retourneren is kosteloos in deze periode. 

filter & sorteer
` `