Skip to content

Witte Bronx laarzen

Met witte laarzen steel je gegarandeerd de show. Bekijk hier ons assortiment aan witte Bronx laarzen.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Witte Bronx laarzen

   Een paar witte laarzen zie je niet gauw over het hoofd. En misschien was het wat wennen in het begin toen je de witte laarzen zag opduiken; inmiddels zijn ze niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Gelukkig maar, want een paar witte laarzen bezorgen je outfit een frisse oogopslag. Daarnaast passen witte laarzen zich gemakkelijk aan, aan het seizoen van dat moment. Witte laarzen komen goed tot hun recht onder een winterse outfit en witte laarzen benadrukken de relaxte vibe van een zomerse outfit. Op deze pagina staan de witte Bronx laarzen, die wij in ons assortiment hebben. Daar word je vrolijk van, toch?

   Altijd onderweg

   'We zijn altijd onderweg, want stilstaan vinden we niks', aldus Bronx zelf. En die drive, die honger naar avontuur zie je terug in de collecties van Bronx. Ze durven te experimenteren, schuwen prints en kleuren niet, variëren op bestaande modellen en raken geïnspireerd door verschillende tijdperken. Witte Bronx laarzen vormen dan ook een logische aanvulling op de collectie. Bronx schoenen zijn te typeren als vrouwelijk én stoer. Zo ook de witte Bronx laarzen. Dat maakt een paar witte Bronx laarzen dan ook goed te combineren met zowel vrouwelijke kleding als stoere items.

   Goed voor mens en planeet

   Ook Bronx wil de wereld beter achterlaten, dus zet het schoenenmerk zich duurzaam in voor mens en planeet. Zo zijn ze 100 procent transparant in wat ze doen (je volgt hun duurzame stappen via hun sustainability roadmap op www.bronx.com), werken ze samen met duurzame partners en hebben ze het streven om CO2-neutraal te produceren. Een voorbeeld van hun duurzame inzet, zijn de schoenendozen waarin nieuwe Bronx-paren worden verpakt. De Bronx-schoenendozen zijn gemaakt van 100 procent gerecycled en recyclebaar karton.

   Bronx shoes bestel je op assem.nl

   Vertrouwd bestellen doe je op assem.nl. Winkelen vanuit je luie stoel met alle gemakken die erbij horen. Zo betaal je geen verzendkosten bij een bestelling van minimaal 50 euro en ook retourneren kost je niets. Retourneren mag trouwens binnen 30 dagen. Je krijg dus alle tijd om je nieuwe witte Bronx laarzen te passen. Bestel je liever meerdere modellen, in verschillende maten maar vind je het niet prettig om alle schoenen op voorhand af te rekenen? Kies dan voor de achteraf betalen optie (Klarna). Dan reken je later alleen het paar af dat je wilt houden. Handig!