Skip to content

Grijze herenschoenen Blackstone

Maat
Mijn filters
Categorieën
Merk
Maat
Korting
Prijs
€ 99 - € 190
Mijn filters
Blackstone Blackstone Heren Sneakers Grijs BG167 Blackstone Blackstone Heren Sneakers Grijs BG167
Blackstone Blackstone Heren Sneakers Grijs YG23 Blackstone Blackstone Heren Sneakers Grijs YG23
Blackstone Blackstone Heren Sneakers Grijs YG25 nub Blackstone Blackstone Heren Sneakers Grijs YG25 nub
Blackstone Blackstone Heren Sneakers Grijs YG07 Blackstone Blackstone Heren Sneakers Grijs YG07
Blackstone Blackstone Heren Sneakers Li grijs perl. YG23 Blackstone Blackstone Heren Sneakers Li grijs perl. YG23

Blackstone herenschoenen

Herenschoenen van Blackstone sluiten goed aan op het huidige modebeeld, waardoor zij mannen van jong tot oud weten aan te spreken. De laatste trends worden ieder seizoen op de voet gevolgd door Blackstone, waarbij de vertrouwde, hoge kwaliteit aan de basis ligt. De look and feel van Blackstone is te herkennen aan de unieke, zware leersoorten met een ruige, doorleefde look die worden gebruikt voor iedere collectie.

Verkrijgbaar tot en met maat 50

De herenschoenencollectie van Blackstone bestaat uit lage en halfhoge sneakers uitgevoerd in canvas en leer. Daarnaast zijn ook nettere heren boots te vinden in de najaarscollectie. Blackstone herenschoen zijn voor de winter warm gevoerd met vacht. De collectie is grotendeels verkrijgbaar vanaf maat 40 tot en met maat 50. Bekijk ons uitgebreide assortiment Blackstone herenschoenen in onze webshop en vind de schoen in de kleur die past bij uw stijl. Zoek op kleur, maat of model of bekijk op uw gemak het uitgebreide aanbod Blackstone schoenen. 

Bestel Blackstone eenvoudig online

Maak je outfit helemaal af met een paar tijdloze Blackstone schoenen. Shop online en bestel direct je favoriete Blackstone schoenen. Passen ze niet? Dan kun je ze gratis weer retour sturen. Wilt je liever naar de winkel komen? Onze medewerkers helpen je graag met zoeken naar het perfecte paar voor je.