Skip to content

Panama Jack enkellaarsjes

Op zoek naar stoere enkellaarsjes die wel tegen een stootje kunnen? Dan zijn de Panama Jack enkellaarsjes net wat voor jou.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Panama Jack enkellaarsjes

   Ben jij een fanatieke wandelaar en deins jij niet terug voor ruig gebied? Dan hebben wij qua schoenen de perfecte partner in crime voor jou gevonden. Panama Jack schoenen, en ook de Panama Jack enkellaarsjes, zijn gemaakt om op te lopen. Om lang op te lopen. Hun slogan luidt niet voor niet 'created to walk'. Het merk komt uit Spanje en maakt al sinds 1973 schoenen, maar werd pas echt bekend vanaf 1989 toen de schoenen werden voorzien van het inmiddels beroemde logo. Je weet wel, die cowboy met daarnaast de tekst: 'Panama Jack, Made in Spain'. En zo is het.

   Dicht bij het vuur

   Vanaf het eerste moment, en nu nog steeds, worden alle Panama Jack schoenen geproduceerd in Spanje in dezelfde werkplaatsen als toen. Het merk staat voor 'avontuur', maar dan wel een comfortabel avontuur. Want Panama Jacks zijn gemaakt van duurzame materialen die jou van avontuur naar avontuur brengen. De Panama Jack boots zijn het boegbeeld van het merk. Daarnaast zijn er dus ook Panama Jack enkellaarsjes. Deze enkellaarsjes hebben meer silhouet en zijn iets subtieler in hun design. Maar het zijn onmiskenbaar Panama Jacks en nog steeds hele stoere schoenen.

   Goed voor je voeten én de natuur

   Panama Jack is niet zomaar een schoenenmerk. Het maakt al decennia lang de herkenbare boots waar menig expeditielid of andere avonturier met plezier op heeft gelopen. De schoenen gaan jaren mee, omdat er enkel wordt gekozen voor de beste materialen. Omdat de schoenen stevig en toch soepel zijn, lopen ze zeer comfortabel. Wel zo fijn als je kilometers voor de boeg hebt of een actief leven leidt waarbij goede schoenen handig zijn. En Panama Jacks voelen niet alleen goed aan je voeten, het vóelt ook echt goed om schoenen van dit merk te dragen. Want het merk doet er alles aan om ze milieuvriendelijk te produceren. Zo houden ze de productie lokaal en zijn ze in 2018 gecertificeerd als duurzame leerlooierij door de Leather Working Group®.

   Voordelig bestellen bij Van den Assem

   Het is een extra pluspunt wanneer een merk aandacht heeft voor mens en milieu. Als je jouw Panama Jack enkellaarsjes bij ons bestelt, dan houden wij rekening met jouw portemonnee. Zo rekenen wij geen verzendkosten vanaf een bestelwaarde van 50 euro en is ook retourneren helemaal gratis. Daarnaast houden wij een paar keer per jaar een sale en shop je jouw Panama jack schoenen extra voordelig. Schrijf je onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief en je mist niets. Dan ben je als eerste op de hoogte van een nieuwe sale-ronde én weet je het direct wanneer de nieuwe collectie arriveert. Doen dus!