Skip to content

Elvio Zanon schoenen

Bellissima die Elvio Zano schoenen. Bekijk hier ons assortiment aan Elvio Zanon schoenen.

Maat
Mijn filters
Categorieën
Merk
Maat
Korting
Prijs
€ 50 - € 104
Kleur
Mijn filters
Elvio Zanon Elvio Zanon Dames Sandalen Lila led rouches sandaal Elvio Zanon Elvio Zanon Dames Sandalen Lila led rouches sandaal
Elvio Zanon Elvio Zanon Dames Sandalen Gebroken wit led rouches sandaal Elvio Zanon Elvio Zanon Dames Sandalen Gebroken wit led rouches sandaal

Elvio Zanon schoenen

Ciao bella! De schoenen van Elvio Zanon zijn een lust voor het oog en een feest om te dragen. Aan de oprichting van dit merk (2012) gaan decennia aan schoenenambacht vooraf. De designs zijn doordrenkt met invloeden uit de wereld van de mode en de architectuur. Het doel van de designs is een vrouwelijke en tegelijkertijd eigentijdse stijl te laten zien. En dat lukt maar al te goed. Op deze pagina zie je in een oogopslag welke modellen uit de handen van Elvio Zanon komen.

Wereldse invloeden

Italië is een rasecht schoenenland. Je zou niet voorbij de landsgrenzen te hoeven kijken als Italiaanse schoenenontwerper zou je denken. Maar dat geldt niet voor Elvio Zanon. Hij combineert traditie graag met inspiratie van over de grens. Technieken, materialen en structuren komen zowel uit het Oosten als uit Scandinavië, zonder daarbij de leerbewerking zoals de grote Italiaanse meesters het bedoeld hebben, uit het oog te verliezen. Het beste van verschillende werelden komt dus bij elkaar in een paar Elvio Zanon schoenen.

Italiaanse hoogstandjes met of zonder hak

Elvio Zanon schoenen zijn niet in een paar modellen te vangen. Je hebt de keuze uit sexy pumps, vrouwelijke hoge laarzen, modieuze instaschoenen, kittige enkellaarsjes en ook comfortabele design sandalen. Op welke exemplaar je oog ook valt, je ziet direct dat het hier om een bepaalde vorm van schoenenkunst gaat. Ieder model springt er op zijn eigen manier uit. Je loopt dus niet zomaar op een paar Italiaanse schoenen. Je draagt ze met flair en voelt je een vrouw van de wereld.

Direct bestellen, snel thuis

We kunnen ons voorstellen dat je hals over de kop verliefd bent geworden op een paar Elvio Zanon schoenen. En dat begrijpen wij als geen ander. Als je jouw nieuwe Elvio Zanon schoenen op een werkdag voor 23.59 bestelt, dan heb je ze de volgende werkdagen al in je handen. Of liever gezegd: aan je voeten. Want dit soort schoenen moeten met liefde gedragen worden. En weet dat je geen verzendkosten betaalt, als je bestelling 50 euro of meer bedraagt. Retourneren kost je overigens ook niets. Al weten we bijna zeker dat je je Elvio Zanon schoenen vanaf de dag dat je ze ontvangt, heel dicht bij je wilt houden. Goditi le tue nuove scarpe! Oftewel: veel plezier met je nieuwe schoenen.