Skip to content

Dr. Martens schoenen

Dr. Martens schoenen vallen bij een grote diversiteit aan schoenenliefhebbers in de smaak. En dat is niet gek. De klassieke schoen is helemaal van nu, erg stevig en zit -na een korte inlooptijd- als gegoten. Draag jouw nieuwe Dr. Martens onder een rok en maak hem hiermee extra pittig!

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Dr. Martens schoenen

   Lange tijd waren de Dr. Martens schoenen vooral populair onder aanhangers van verschillende rebelse subculturen. Tegenwoordig zijn Dr. Martens schoenen ook heel gewild onder hippe, modebewuste dames, heren en kinderen, die ieder op hun eigen manier uniek en een tikkeltje anders zijn. Dr. Martens schoenen zijn stevig, hebben een stoer uiterlijk en zijn te alle tijden herkenbaar aan onder andere de gele stiksels.

   Dr. Martens 1460 en Dr. Martens Pascal

   De modellen 1460 en Pascal zijn de twee meest populaire boots van het merk Dr. Martens. Deze damesboots bepalen het modebeeld en mogen dus niet ontbreken in de schoenenkast van een modieuze vrouw. Beide modellen zijn zowel verkrijgbaar in een matte als in een lak-variant en hebben de welbekende zool met de gele stiksels.

   Geschiedenis van Dr. Martens

   De opvallende Dr. Martens schoenen zijn ontstaan uit een samenwerking tussen de familie Griggs, een laarzenfabrikant uit Engeland, dr. Maertens en dr. Funck, twee uitvinders uit Duitsland. Zij vonden een zool van luchtkussens uit. Voor de verdere uitwerking van deze uitvinding zochten zij partners die hen konden adviseren en helpen. De familie Griggs nam contact op met dr. Maertens en op 1 april 1960 (1-4-'60) werd een nieuw merk geboren. De productie van de Dr. Martens schoenen betekende het begin van het symbool van subculturen, die vier decennia lang heeft voortgeduurd. Tegenwoordig zijn Dr. Martens schoenen geliefd bij iedere hippe, modebewuste schoenenliefhebber.

   Uitgebreide collectie Dr. Martens dames én kids

   Bekijk de uitgebreide collectie aan Dr. Martens schoenen voor dames én kids op assem.nl. Bestel jouw Dr. Martens gratis via onze webshop en ontvang je schoenen de volgende werkdag bij je thuis. Kom je liever naar een van onze winkels om je nieuwe Dr. Martens schoenen te passen? Dan ben je uiteraard van harte welkom. Onze medewerkers staan voor je klaar. Kijk voor nog meer stoere veterschoenen op assem.nl en check hier onze uitgebreide collectie damesschoenen