Skip to content

Develab schoenen

Develab schoenen zijn ontworpen voor kinderen van allerlei leeftijden. Loopt jouw kind graag op sneakers, of zie je hem of haar toch liever op een vrolijk paar sandalen? Develab schoenen zijn er is diverse varianten, zodat er altijd een is die past bij jouw kind. Shop Develab schoenen online. 

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Develab schoenen

   Develab kinderschoenen zijn voor dappere, stoere kinderen. Het woord Develab is ontstaan uit de woorden ‘development’ en ‘laboratory’. Deze woorden kenmerken de filosofie van het merk dat altijd aan het verbeteren is. Ontwikkeling en vooruitgang zijn dan ook belangrijk binnen het merk Develab en dit is duidelijk terug te zien in de schoenen. Develab kent zowel een collectie jongensschoenen als meisjesschoenen.

   De kindercollectie van Develab

   De collectie is voor jongens en meisjes die stevig in hun schoenen staan en ook stevige schoenen nodig hebben, om al spelend de wereld te verkennen. De sneakers zijn gemaakt van stevige materialen die tegen een stootje kunnen. De ruige accenten, zoals zolen met reliëf, kleurige details en warme voeringen, zorgen ervoor dat de schoenen een stoer uiterlijk hebben. Naast stoere jongenssneakers of meisjessneakers vind je bij Develab onder andere ook stevige sandalen, veterschoenen en laarzen.

   Shop eenvoudig Develab schoenen via assem.nl

   In onze webshop vind je een uitgebreide collectie Develab kinderschoenen. Deze worden gratis bij je thuisbezorgd en mag je indien nodig gratis retour sturen. Weet je niet zeker welke maat je het beste kunt bestellen? Onze vriendelijke klantenservice helpt je graag verder! Uiteraard kun je ook een van onze winkels bezoeken waar onze gespecialiseerde medewerkers je graag verder helpen.