Skip to content

NIKKIE damesschoenen

NIKKIE is hét populaire damesmerk van Nikkie Plessen. NIKKIE is een merk voor vrouwen met kleding en damesschoenen die helemaal bij de trends van het moment passen. Iedere damesschoen van NIKKIE heeft een opvallend detail. Bekijk op deze pagina de damesschoenen van NIKKIE.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   NIKKIE schoenen

   Het assortiment damesschoenen van NIKKIE bestaat uit meerdere modellen schoenen. Booties, sneakers, pumps en loafers. De schoenen zijn modieus en spelen in op de laatste modetrends. Ze zijn stoer, vrouwelijk en classy in één. Het merk achter de schoenen is ontzettend populair.

   NIKKIE

   Het merk NIKKIE is het helemaal! Nikkie Plessen heeft in 2011 het modemerk NIKKIE opgericht wat inmiddels uitgegroeid is tot een internationaal modebedrijf. De succesvolle onderneemster is met haar bedrijf een van de snelst groeiende Fashion Brands in Nederland met daarnaast ook internationaal succes. Haar ontwerpen zijn vrouwelijk, stoer en tegelijkertijd ook sexy. In Amsterdam zit het hoofdkantoor van NIKKIE en daarnaast heeft ze verschillende showrooms in Europa en Azië.

   Bestel eenvoudig uw NIKKIE schoenen via Assem.nl

   Modieuze schoenen van NIKKIE aan uw collectie toevoegen? Dat kan eenvoudig en supersnel via onze webshop. Binnen 1 werkdag worden de schoenen bij u thuis bezorgd. Aan de bezorging zijn geen verzendkosten verbonden. Of kom langs in een van onze winkels.  Zijn de schoenen toch niet goed? Binnen 30 dagen kunt u deze gratis retour sturen!