Skip to content

Beige Nubikk dames laarzen

Beige is een topkleur.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Beige Nubikk dames laarzen

   Laarzen zijn er in allerlei soorten en maten van een heleboel verschillende merken. Tot zover de lastige keus die jou te wachten staat. Maar laten we je een beetje op weg helpen. Op deze pagina zie je de beige Nubikk dames laarzen. En blijf vooral even hangen, want we vertellen je graag alle voordelen van de kleur beige en waarom je voor Nubikk zou 'moeten' kiezen.

   We love beige

   Beige saai? Welnee, beige is juist een hele fijne kleur die je overal mee kunt combineren. Een bontgekleurde outfit of een outfit waarbij een bepaalde kleur domineert, kan een kleur als beige goed gebruiken. Beige staat voor balans en rust. En soms kunnen die kenmerken heel erg van pas komen. Daar staat tegenover dat je in de winter vaak wat sneller kiest voor donkere kleuren. Dan is beige een uitkomst qua contrast. Kleuren waarmee beige extra goed combineert en dus lekker bij uit de verf komt, zijn warme, diepe en volle kleuren als bosgroen, bordeauxrood, roestoranje en kobaltblauw. Probeer het maar eens.

   Gewoon Nubikk

   Nou ja, 'gewoon' Nubikk. Best wel een speciaal schoenenmerk als je het ons vraagt. Het is een oer-Hollands bedrijf en dat zie je wel en ook weer niet terug in de designs. Nubikk designs zijn van de ene kant heel clean, weinig poespas en dus recht voor hun raap. Aan de andere kant stralen ze ook een high-end vibe uit, zo trendy zijn de modellen. Nubikk laat al haar schoenen maken in Portugal. Met de hand. Je loopt dus niet op zomaar een paar schoenen. Nubikk staat voor kwaliteit en dat zie je en voel je vooral ook tijdens het dragen. Jouw nieuwe beige Nubikk dames laarzen gaan gegarandeerd seizoenenlang mee.

   Vertrouwd winkelen op assem.nl

   Wij hebben al jaren ervaring op het gebied van het hebben en houden van een webshop. Onze klanten zijn ons erg dierbaar. We doen er dan ook alles aan om van jouw online shopervaring een online topervaring te maken. Onze service reikt namelijk verder dan de deur. Eenmaal een bestelling geplaatst, gaan we direct voor je aan de slag. Je ontvangt jouw bestelling vaak al de volgende (werk)dag. De verzending is gratis en ook retourneren kost je niets wanneer de bestelwaarde minimaal 50 euro bedraagt. Je krijgt daarnaast 100 dagen bedenktijd. En ook als je nog geen bestelling bij ons hebt geplaatst, staan we uiteraard graag voor je klaar. Heb je vragen over een bepaald merk bijvoorbeeld? Of wil je weten hoe een specifieke schoen valt? Brand los, onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar.