Skip to content

Camerlengo Schoenen

Camerlengo schoenen zijn exclusieve Italiaanse schoenen voor dames en heren. Shop de oogstrelende schoenen van Camerlengo nu bij Van den Assem Schoenen.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Camerlengo Schoenen

   Ben jij dol op echte Italiaanse kwaliteitsschoenen waar de liefde voor schoonheid en comfort van afspat? Dan is Camerlengo een merk dat je niet wil missen. Achter het creatieve proces en de productie van de exclusieve Camerlengo schoenen schuilt een Italiaans familiebedrijf dat traditioneel vakmanschap combineert met innovatieve technieken. Deze combinatie leidt ieder seizoen tot een oogstrelende collectie van Camerlengo schoenen voor dames en heren. Kijk en geniet van het vakwerk van dit Italiaanse topmerk.

   Camerlengo: vakmanschap en passie

   Grondlegger van de Camerlengo schoenen is Giuseppe Camerlengo. Deze stylist met een passie voor het schoenenambacht richtte in 1975 een eigen bedrijf op in Monte San Giusto, Italië. Hierbij richtte Giuseppe zich op het maken van exclusieve dames- en herenschoenen volgens het aloude Italiaanse recept van verfijnde ontwerpen, handwerk en het gebruik van de beste leersoorten. Inmiddels hebben ook de drie kinderen van Giuseppe plaatsgenomen in het familiebedrijf. Samen staan zij nu aan het hoofd van een creatieve broedplaats waar ambachtslieden, kunstenaars en ontwerpers ieder seizoen tot een nieuwe collectie van authentieke Italiaanse pareltjes komen. Camerlengo schoenen worden tot op de dag van vandaag volledig ontworpen en geproduceerd in Italië.

   Klassiek met speelse details

   De lijn van Camerlengo schoenen voor dames bestaat onder andere uit instapschoenen, enkellaarsjes, stoere boots en smaakvolle sneakers. Camerlengo gaat in haar schoenen voor eenvoud in combinatie met enkele goedgekozen, speelse details. Op deze manier krijgt ieder paar Camerlengo schoenen een eigen, unieke uitstraling. Zoals de groene klassieke enkellaarsjes die voorzien zijn van drie subtiele gouden gespen. Behalve een lijn voor dames, heeft Camerlengo ook een herenlijn van stoere boots en sneakers. Met een paar Camerlengo schoenen kies je voor stijlvolle, tijdloze schoenen en een jarenlang draagplezier. Dit is mede te danken aan het gebruik van het zachtste leer en de vakkundige afwerking van alle Camerlengo schoenen. De passie voor het schoenmakersambacht zie je niet alleen terug in het uiterlijk van je Camerlengo schoenen, je voelt deze ook bij iedere stap die je zet.

   Shop jouw Camerlengo schoenen bij Van den Assem

   Heb jij een paar Camerlengo schoenen gezien waarvan jouw modehart sneller gaat kloppen? Bestel je nieuwe musthaves dan eenvoudig en snel op assem.nl. We bezorgen je schoenen binnen 1 tot 3 werkdagen gratis bij je thuis. En is je bestelling niet helemaal naar wens? Dan mag je deze binnen 100 dagen gratis ruilen of retourneren. Breid je jouw zoektocht naar exclusieve Italiaanse schoenen graag verder uit, neem dan ook een kijkje bij een van onze andere Italiaanse topmerken zoals Tod's, Santoni, Magnanni of Hogan.