Skip to content

Angelo Bervicato schoenen

De schoenen van Angelo Bervicato staan voor kwalitatief, hoogwaardige laarzen waarvan de productie plaatsvindt in Italië. De schoenencollectie van Angelo Bervicato is enorm veelzijdig, door de verschillende kleuren, modellen en hakhoogtes. Met een paar chique Bervicato schoenen sta je gegarandeerd te stralen op ieder feest.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Angelo Bervicato schoenen

   Het merk Angelo Bervicato is opgericht in 1982 in Italië en staat garant voor kwalitatief, hoogwaardige laarzen die vandaag de dag nog steeds worden geproduceerd in Italië. In het assortiment Angelo Bervicato schoenen is een enorme veelzijdigheid te vinden aan kleuren, modellen en hakhoogtes. De collectie loopt uiteen van overknee laarzen, rijglaarsjes, enkellaarsjes tot (half) hoge laarzen, variërend met een hak van nul tot en met tien centimeter.

   Angelo Bervicato laarzen voor zomer en winter

   Een mooi paar laarzen of enkellaarsjes van dit kwaliteitslabel mag niet ontbreken in zowel je voorjaars- als najaarsgarderobe. Laarzen en enkellaarsjes mogen tegenwoordig ieder seizoen gedragen worden, van zomer tot winter. Bekijk op je gemak ons assortiment Angelo Bervicato schoenen of maak een selectie op kleur en/of model.

   Bestel je schoenen eenvoudig en snel op assem.nl

   Angelo Bervicato schoenen zijn ieder seizoen weer goed vertegenwoordigd in onze uitgebreide collectie. Zowel in onze webshop als in onze 11 winkels kun je terecht voor een ruim aanbod van Angelo Bervicato schoenen. Wanneer je jouw schoenen online bestelt, worden ze binnen 1 tot 3 werkdagen gratis bij je thuisbezorgd. Kom je liever naar één van onze winkels? Je bent van harte welkom, onze deskundige medewerkers staan voor je klaar. Kijk voor nog meer mooie damesschoenen op assem.nl en kies uit meer dan 200 topmerken, zoals: ToralMaceLina Locchi en Gabor. Ook voor herenschoenen kun je bij ons terecht.