Skip to content

Alberto Gozzi schoenen

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Alberto Gozzi schoenen

   Alberto Gozzi staat garant voor mooie mode uit Italië. De Italiaanse damesschoenen van Alberto Gozzi worden ontworpen en volledig vervaardigd in Italië. Hierbij maakt dit merk gebruik van de meest ontwikkelde productietechnologieën in combinatie met handwerk. De collectie van Alberto Gozzi staat bekend om haar mooie en luxe accenten zonder hierbij de draagbaarheid uit het oog te verliezen. Iedere keer weet dit luxe label het modebeeld op een geheel eigen wijze te vertalen.

   Het draait allemaal om details

   Naast de uitstekende kwaliteit, vallen schoenen van Alberto Gozzi op vanwege de toepassing van unieke en verfijnde details. Denk bijvoorbeeld aan een schakelketting die de neus van een schoen decoreert, een hak met metallics of een krokoprint die het leer laat stralen. Eén ding is zeker: Alberto Gozzi schoenen lokken heel wat complimenten uit. Je bent gewaarschuwd!

   Bestel Alberto Gozzi eenvoudig en snel op assem.nl

   Bekijk de collectie van Alberto Gozzi schoenen in onze webshop en bestel vandaag nog deze unieke Italiaanse schoenen gemaakt met liefde en passie. Je krijgt je bestelling kosteloos thuisbezorgd. Toch niet helemaal naar wens? Dan stuurt je je schoenen gratis weer retour en shop je verder in onze uitgebreide assortiment damesschoenen. Ben je daarnaast op zoek naar een bijpassende accessoire, zoals een riemsjaal of tas? Stel je complete outfit samen via assem.nl!