Skip to content

181 schoenen

181 AG is sinds de jaren zeventig een bekend merk op het gebied van schoenen. De schoenen van 181 AG zijn ontworpen volgens de laatste trends en geproduceerd volgens onvervangbaar vakmanschap. 181 AG biedt de mogelijkheid om uzelf te uiten door middel van een schoen.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   181 schoenen

   181, ofwel 181 AG, ofwel Uno 8 uno dankt haar bijzondere naam aan haar geboortedag. Founder Alberto Gozzi begon 181 namelijk op een achttiende van januari, ergens in de jaren zeventig. Sindsdien kunnen en willen schoenenliefhebbers van over de hele wereld niet meer om de opvallende damesschoenen en herenschoenen van dit eigenzinnige Italiaanse label heen.

   On trend en van hoogwaardige kwaliteit

   Dit high-end fashion schoenenlabel staat voor sportieve elegantie. De schoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en uitgevoerd in fraaie kleuren en prints. Damesschoenen van 181 zijn voor iedere vrouw die houdt van hippe en sportieve schoenen, én die niet bang is om op te vallen! Extra pluspunten zijn de perfecte pasvorm en een hoog draagcomfort. Dit zie en voel je bijvoorbeeld wanneer je de sneakers van 181 aan je voeten hebt.

   Shop uw schoenen online

   Plaats je een bestelling in onze webshop, dan bezorgen wij deze binnen 1 tot 3 werkdagen gratis bij je thuis. En zijn de schoenen toch niet naar wens? Dan kun je ze weer gratis retourneren. Ook vind je online nog veel meer mooie merken in de stijl van dit label zoals: Lina LocchiPertini en Maripé.