Inloggen
Heeft u al een Van den Assem-account? Log hieronder in
Wachtwoord vergeten?
Sluiten
Gratis verzending vanaf €50* Gratis retourneren binnen 30 dagen Achteraf betalen mogelijk
Menu
Fijnproever in schoenen

Vertrouwd online schoenen kopen: Hier treft u het privacybeleid van Van den Assem Schoenen

Privacyverklaring Van den Assem Webshop B.V.
 
Natuurlijk gaan wij vertrouwelijk met al uw gegevens om. Om u daarover beter te kunnen informeren hebben we deze privacyverklaring opgesteld. Heeft u vragen over de verwerking van uw persoonsgegevens, neem dan contact met ons op. 
 
1. Over ons
Wat leuk dat u onze website bezoekt! Heeft u vragen over deze privacyverklaring of wilt u een verzoek indienen met betrekking tot uw rechten, dan kun u ons via onderstaande gegevens bereiken. 
 
Van den Assem Webshop B.V.
KvK: 24449975
E-mailadres: webshop@assem.nl
Telefoonnummer: 088 – 133 31 33
 
2. Persoonsgegevens
Deze persoonsgegevens verwerken we
a. Naam
b. E-mailadres
c. Adres, postcode, woonplaats
 
Hoe komen we aan uw persoonsgegevens?
We hebben bovenstaande persoonsgegevens van uzelf verkregen of in openbare registers, zoals het handelsregister van de KvK of andere open bronnen verkregen. 
 
3. Doeleinden
Om deze redenen verwerken we uw persoonsgegevens
We verwerken uw persoonsgegevens alleen wanneer we dat van de wet mogen en voor de doeleinden die we hieronder hebben beschreven
 
Webshop
Koopt u iets in onze webshop, dan slaan we uw gegevens op om de betaling mogelijk te maken en om de producten naar u te kunnen versturen. Vanwege onze administratieplicht bewaren we deze gegevens 8 jaar. Bovendien bewaren we de gegevens van de bestelling ook om vragen over de bestelling of de conformiteit van producten te kunnen beantwoorden en te kunnen controleren of u de kopende partij bent geweest. Dit maakt het voor u bovendien makkelijker om opnieuw een bestelling bij ons te plaatsen.
 
Bij betaling zullen we bovendien te zien krijgen van welke rekening dit komt en wie de rekeninghouder is. We bewaren facturen en betaalgegevens 8 jaar. 
 
Nieuwsbrief
We versturen u graag een nieuwsbrief, omdat u klant bij ons bent of omdat u daar uzelf voor heeft ingeschreven. We verwerken daarom uw naam en e-mailadres om u informatie en nieuws te kunnen sturen. We bieden onder elke nieuwbrief de mogelijkheid aan om uit te schrijven. We bewaren uw gegevens voor dit doeleinde, totdat u zich heeft uitgeschreven.
 
Contact
Verder verwerken we natuurlijk uw naam en e-mailadres ook om contact met u te kunnen hebben, bijvoorbeeld over uw bestelling of wanneer u vragen heeft. Uw naam en e-mailadres bewaren we 8 jaar, zodat we u nog van voldoende service kunnen voorzien.
 
Gerechtvaardigd belang
We hebben een gerechtvaardigd belang om uw persoonsgegevens te verwerken voor een aantal van bovengenoemde doeleinden. We hebben daarbij een afweging gemaakt tussen uw privacybelang en onze belangen. Zo kijken wij naar de aankopen die u bij ons geplaatst heeft, om u in de toekomst betere aanbiedingen en advertenties te doen toekomen. 
 
Klantprofiel
De door u verstrekte gegevens (online en offline) worden zoveel mogelijk onder één profiel opgeslagen, om u zo persoonlijk en relevant mogelijke content te kunnen laten zien, die aansluiten bij uw interesses. Wij gebruiken dit voor de volgende doeleinden:
- Persoonlijke content op onze site en in onze app.
- Persoonlijker, relevanter en doelgericht adverteren.
- Het betrekken of uitsluiten van doelgroepen voor advertenties via sociale media. 
 
Personal shopping
Meldt u zich aan voor een personal shopping sessie online, dan worden de door u opgegeven voorkeuren en gegevens enkel voor dit doeleinde gebruikt. 
 
4. Doorgifte
Ontvangers van persoonsgegevens
We delen uw gegevens met de volgende derden, waaronder onze verwerkers:
• Klantenservicesysteem
• Nieuwsbriefdienst
• Externe dataopslag
• Betaaldiensten
• Data Management Platform en hieruit volgende content
• Bezorgdiensten
 
Doorgifte derde landen
Wij proberen persoonsgegevens zo veel mogelijk binnen de EER te verwerken, maar soms ontkomen we er niet aan ook diensten van buiten de EER in te zetten. Deze bedrijven zijn gevestigd in een door de Europese Commissie aangewezen adequaat land. 
 
Als ze niet in een adequaat land zijn gevestigd, zijn er passende waarborgen getroffen of bindende bedrijfsvoorschriften vastgesteld. Meestal hebben we gebruik gemaakt van de EU model clauses. Hiervan kunt u een kopie opvragen door ons een e-mail te sturen. 
 
5. Uw rechten
We informeren u graag over de rechten die u heeft en de invloed die u kunt uitoefenen op de verwerking van uw persoonsgegevens. Wilt u een van deze rechten uitoefenen, neem dan contact op per e-mail via webshop@assem.nl.
 
Inzage, rectificatie en wissing
U heeft het recht om te weten welke persoonsgegevens we van u verwerken en u mag vervolgens verzoeken deze te laten rectificeren of te wissen.
 
Beperking van de verwerking
U heeft het recht ons te verzoeken de verwerking van uw persoonsgegevens te beperken, bijvoorbeeld, wanneer de gegevens niet meer juist zijn, de verwerking onrechtmatig is, we uw persoonsgegevens niet meer nodig hebben of in afwachting van een beslissing op het bezwaar dat u gemaakt heeft tegen de verwerking. 
 
Recht op bezwaar
U heeft het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. Maakt u bezwaar tegen het gebruik van persoonsgegevens ten behoeve van direct marketing, dan zullen we uw persoonsgegevens daar niet meer voor inzetten. 
 
Gegevensoverdraagbaarheid
U heeft het recht uw persoonsgegevens van ons in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm te ontvangen, zodat u deze aan een andere partij kunt overdragen, wanneer u ons toestemming had gegeven om uw gegevens te verwerken en wanneer de verwerking geautomatiseerd is gedaan. 
 
Toestemming intrekken
Hebben we uw gegevens voor een bepaald doel verkregen op basis van uw toestemming, dan mag u deze toestemming te allen tijde intrekken. Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking.
 
Klachten
Heeft u klachten over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan? U heeft het recht uw klachten in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. 
 
6. Beveiliging persoonsgegevens
Wij hebben passende organisatorische en technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken. 
 
7. #ASSEMSTYLE 

User generated content voorwaarden
Deel je foto’s op Facebook of Instagram met producten van ons? Dan kan het voorkomen dat we je als reactie op jouw bericht een verzoek sturen voor toestemming om deze foto’s te gebruiken op onze eigen kanalen. Je geeft hier akkoord voor door te reageren met de hashtag #assemfan. 

Door deze hashtag te gebruiken geef je toestemming voor:  

·        Het delen van jouw foto op al onze online en offline kanalen, zoals op social media, online advertenties, onze nieuwsbrief, blogs en andere content op onze website of drukwerk.

Dit krijg je van ons:

·        Gratis publiciteit van jouw foto

·        Te allen tijde de mogelijkheid om jouw toestemming in te trekken

Daarnaast maak je door het delen van jouw foto direct kans op shoptegoed. Heb je gewonnen? Dan krijg je van ons persoonlijk bericht via Instagram.

Geen toestemming / Toestemming intrekken
Wil je liever niet dat we jouw foto gebruiken? Je hoeft dan verder niks te doen. Wanneer je niet reageert met #assemfan zullen wij je foto niet gebruiken.

Heb je ons toestemming gegeven, maar heb je hier later spijt van? Dan is het mogelijk om je toestemming in te trekken. Stuur een mail naar marketing@assem.nl onder vermelding van UGC. Vermeld in de mail zo duidelijk mogelijk waar deze foto is gepubliceerd eventueel aangevuld met een screenshot en een URL. We zorgen ervoor dat de afbeelding zo spoedig mogelijk wordt verwijderd van onze online kanalen.

In het geval van een verzonden nieuwsbrief of drukwerk, kunnen we de foto helaas niet meer verwijderen.

Gebruiksovereenkomst

·        Je verleent aan Van den Assem Schoenen een niet-exclusief commercieel recht om de content via de diensten of diensten van derden te gebruiken en te vermenigvuldigen voor commerciële doeleinden.

·        Van den Assem Schoenen of derden in opdracht van Van den Assem Schoenen mogen jouw werk gebruiken om hier afgeleide werken van te maken. Je hebt met betrekking tot dit afgeleid werk geen recht op inzage of goedkeuring van het werk, de reclametekst die er aan wordt gekoppeld of het doeleinde waarvoor het wordt ingezet.

·        Je doet afstand van aanspraken op royalty’s met betrekking tot jouw content of hiervan afgeleide werken.



8. Cookies
 
 
 
Cookieverklaring


 

>