€ 5,- korting
op uw (eerste) aankoop

Als eerste op de hoogte van de
laatste trends, inspiratie,
de nieuwste collectie, acties
en aanbiedingen.

Deze korting is niet geldig
in combinatie met andere acties
en/of aanbiedingen.
Nee, bedankt.
Gratis verzending en retourneren *
Gratis verzending en retourneren *
Klantenservice
Klantenservice 088 - 133 31 33
Thuiswinkel Waarborg Ecommerce europe
Gratis verzending en retourneren *
Gratis verzending en retourneren *

Verzending in Nederland binnen 1 tot 3 werkdagen. U kunt uw bestelling ook op diverse afhaallocaties in Nederland ophalen.

Daarnaast bezorgen wij ook in België en Duitsland.

Retourneren binnen Nederland is altijd gratis.

Indien uw bestelling volledig uit artikelen met 50% korting of meer bestaat, brengen wij een verzendbijdrage van € 6,95 in rekening.

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag 09:00-21:00, zaterdag 09:00-17:00

U kunt uw vraag ook per e-mail (webshop@assem.nl) stellen.

Indien u reeds besteld heeft, verzoeken wij u vriendelijk uw ordernummer te vermelden.

Log in om uw favorieten in uw schoenenkast te plaatsen.

Vertrouwd online schoenen kopen: Hier treft u het privacybeleid van Van den Assem Schoenen

Privacyverklaring Van den Assem Webshop B.V.
 
Natuurlijk gaan wij vertrouwelijk met al uw gegevens om. Om u daarover beter te kunnen informeren hebben we deze privacyverklaring opgesteld. Heeft u vragen over de verwerking van uw persoonsgegevens, neem dan contact met ons op. 
 
1. Over ons
Wat leuk dat u onze website bezoekt! Heeft u vragen over deze privacyverklaring of wilt u een verzoek indienen met betrekking tot uw rechten, dan kun u ons via onderstaande gegevens bereiken. 
 
Van den Assem Webshop B.V.
KvK: 24449975
E-mailadres: webshop@assem.nl
Telefoonnummer: 088 – 133 31 33
 
2. Persoonsgegevens
Deze persoonsgegevens verwerken we
a.Naam
b.E-mailadres
c.Adres, postcode, woonplaats
 
Hoe komen we aan uw persoonsgegevens?
We hebben bovenstaande persoonsgegevens van uzelf verkregen of in openbare registers, zoals het handelsregister van de KvK of andere open bronnen verkregen. 
 
3. Doeleinden
Om deze redenen verwerken we uw persoonsgegevens
We verwerken uw persoonsgegevens alleen wanneer we dat van de wet mogen en voor de doeleinden die we hieronder hebben beschreven
 
Webshop
Koopt u iets in onze webshop, dan slaan we uw gegevens op om de betaling mogelijk te maken en om de producten naar u te kunnen versturen. Vanwege onze administratieplicht bewaren we deze gegevens 8 jaar. Bovendien bewaren we de gegevens van de bestelling ook om vragen over de bestelling of de conformiteit van producten te kunnen beantwoorden en te kunnen controleren of u de kopende partij bent geweest. Dit maakt het voor u bovendien makkelijker om opnieuw een bestelling bij ons te plaatsen.
 
Bij betaling zullen we bovendien te zien krijgen van welke rekening dit komt en wie de rekeninghouder is. We bewaren facturen en betaalgegevens 8 jaar. 
 
Nieuwsbrief
We versturen u graag een nieuwsbrief, omdat u klant bij ons bent of omdat u daar uzelf voor heeft ingeschreven. We verwerken daarom uw naam en e-mailadres om u informatie en nieuws te kunnen sturen. We bieden onder elke nieuwbrief de mogelijkheid aan om uit te schrijven. We bewaren uw gegevens voor dit doeleinde, totdat u zich heeft uitgeschreven.
 
Contact
Verder verwerken we natuurlijk uw naam en e-mailadres ook om contact met u te kunnen hebben, bijvoorbeeld over uw bestelling of wanneer u vragen heeft. Uw naam en e-mailadres bewaren we 8 jaar, zodat we u nog van voldoende service kunnen voorzien.
 
Gerechtvaardigd belang
We hebben een gerechtvaardigd belang om uw persoonsgegevens te verwerken voor een aantal van bovengenoemde doeleinden. We hebben daarbij een afweging gemaakt tussen uw privacybelang en onze belangen. Zo kijken wij naar de aankopen die u bij ons geplaatst heeft, om u in de toekomst betere aanbiedingen en advertenties te doen toekomen. 
 
4. Doorgifte
Ontvangers van persoonsgegevens
We delen uw gegevens met de volgende derden, waaronder onze verwerkers:
•Klantenservicesysteem,
•Nieuwsbriefdienst
•Externe dataopslag
•Betaaldiensten
•Data Management Platform
•Bezorgdiensten
 
Doorgifte derde landen
Wij proberen persoonsgegevens zo veel mogelijk binnen de EER te verwerken, maar soms ontkomen we er niet aan ook diensten van buiten de EER in te zetten. Deze bedrijven zijn gevestigd in een door de Europese Commissie aangewezen adequaat land. 
 
Als ze niet in een adequaat land zijn gevestigd, zijn er passende waarborgen getroffen of bindende bedrijfsvoorschriften vastgesteld. Meestal hebben we gebruik gemaakt van de EU model clauses. Hiervan kunt u een kopie opvragen door ons een e-mail te sturen. 
 
5. Uw rechten
We informeren u graag over de rechten die u heeft en de invloed die u kunt uitoefenen op de verwerking van uw persoonsgegevens. Wilt u een van deze rechten uitoefenen, neem dan contact op per e-mail via webshop@assem.nl.
 
Inzage, rectificatie en wissing
U heeft het recht om te weten welke persoonsgegevens we van u verwerken en u mag vervolgens verzoeken deze te laten rectificeren of te wissen.
 
Beperking van de verwerking
U heeft het recht ons te verzoeken de verwerking van uw persoonsgegevens te beperken, bijvoorbeeld, wanneer de gegevens niet meer juist zijn, de verwerking onrechtmatig is, we uw persoonsgegevens niet meer nodig hebben of in afwachting van een beslissing op het bezwaar dat u gemaakt heeft tegen de verwerking. 
 
Recht op bezwaar
U heeft het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. Maakt u bezwaar tegen het gebruik van persoonsgegevens ten behoeve van direct marketing, dan zullen we uw persoonsgegevens daar niet meer voor inzetten. 
 
Gegevensoverdraagbaarheid
U heeft het recht uw persoonsgegevens van ons in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm te ontvangen, zodat u deze aan een andere partij kunt overdragen, wanneer u ons toestemming had gegeven om uw gegevens te verwerken en wanneer de verwerking geautomatiseerd is gedaan. 
 
Toestemming intrekken
Hebben we uw gegevens voor een bepaald doel verkregen op basis van uw toestemming, dan mag u deze toestemming te allen tijde intrekken. Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking.
 
Klachten
Heeft u klachten over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan? U heeft het recht uw klachten in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. 
 
6. Beveiliging persoonsgegevens
Wij hebben passende organisatorische en technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken. 
 
7. Cookies
Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op uw voorkeuren worden cookies gebruikt.
 
Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door uw browser op randapparatuur wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer u de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kunt u vinden op de website van ConsuWijzer: [http://www.consuwijzer.nl/telecom-post/internet/privacy/uitleg-cookies].
 
Social media 
We willen het voor u graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan.
• Facebook: [https://www.facebook.com/privacy/explanation] 
•Twitter: [https://twitter.com/privacy]
 
Functionele cookies
Sommige cookies zijn nodig om de primaire functies van de website uit te voeren. Wij plaatsen daarom functionele cookies. Met behulp van deze cookie slaan wij gegevens en voorkeuren op wanneer u onze website bezoekt. Wij kunnen de website daardoor zo goed mogelijk aanpassen op uw surfgedrag en ervoor zorgen dat u tijdens het aankoopproces meer gebruiksgemak ervaart. Wij zijn niet verplicht om uw toestemming te vragen om deze cookies te plaatsen of te lezen. De volgende functionele cookies worden middels deze website geplaatst:

Cookie

Functie

Bewaartermijn

assem_id

Het uitvoeren van A/B tests.

1 maand

assem_tw

Het uitvoeren van A/B tests.

1 maand

assem_uid

Herkennen van de gebruiker.

7 dagen

shoppingbag_popup

Pop-up om artikelen in winkelwagen terug te laten komen en laat zien.

1 dag

assem_nb_popup

Pop-up om in te laten schrijven voor de nieuwsbrief. Bij wegklikken wordt de cookie 1 maand bewaard, zodat de pop-up niet opnieuw getoond wordt.

1 maand

assem_wishlist

Het bewaren van artikelen in de wishlist.

6 maanden

assem_cache_id

Herkenning van gebruiker om eerder bezochte pagina’s sneller te laden.

1 week

LastVisit

Het opslaan van laatst bekeken artikelen.

1 dag

Analytische cookies
Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics, Visual Website Optimizer en Hotjar. Via deze website worden er daarom analytische cookies geplaatst. Deze analytische cookies cookies worden maximaal 2 jaar bewaard. 

Advertentiecookies
Om advertenties beschikbaar te stellen gebruiken wij advertentiecookies van Google DoubleClick, Sociomantic, Awin, Twitter en Facebook. Deze cookies zorgen ervoor dat voor u relevantere advertenties worden weergegeven. De volgende advertentiecookies worden middels deze website geplaatst:
 

Cookie

Bewaartermijn

Meer informatie

Google DoubleClick

25 maanden

Google cookiebeleid: [https://www.google.com/policies/technologies/ads/]

Google Tag Manager

2 jaar

Google cookiebeleid: [https://www.google.com/policies/technologies/ads/]

Sociomantic

10 jaar

Sociomantic privacyverklaring: [https://www.sociomantic.com/privacy/nl/]

Awin

1 jaar

Awin privacy policy:

[https://www.awin.com/nl/juridisch/privacy-policy]

Facebook

90 dagen

Facebook gegevensbeleid:

[https://www.facebook.com/privacy/explanation]

Twitter

18-24 maanden

Twitter privacy policy:

[https://twitter.com/privacy]

Uitschakelen en verwijderen
Wilt u de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kunt u doen via uw browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van uw browser om te achterhalen hoe u dit kunt doen.

Links
Op onze website zult u links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken gaat u naar een website buiten deze website. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website. 
 
8. Wijzigingen
Het kan zijn dat we onze privacyverklaring moeten wijzigen, bijvoorbeeld omdat we een andere werkwijze zijn gaan hanteren. We zullen de nieuwe privacyverklaring altijd op onze website publiceren. Als de wijzigingen direct op u van toepassing zijn, zullen we de wijzigingen ook direct met u communiceren. 
 
 
Verzending binnen 1-3 werkdagen

Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen

Gratis verzending binnen Nederland, België en Duitsland*

Gratis verzending binnen Nederland, België en Duitsland*

Gratis en eenvoudig ruilen of retourneren binnen Nederland

Gratis en eenvoudig ruilen of retourneren binnen Nederland

Veilig betalen

Veilig betalen