Skip to content

Prachtig Pastel

Catwalks, influencers, etalages; overal waar je kijkt zie je felle, harde kleur. Vind jij deze kleurencombinaties nog iets te heftig? Ook de pasteltrend is dit jaar weer een favoriet in modeland. Van lila tot lichtroze en beige. Met een 'touch of pastel' creëer je direct een lentegevoel. Pastels hebben het in zich om je nieuwe lievelingskleuren te worden!

null

Trendkleur: lila

Lila is een van de weinige kleuren die echt iedereen staat en is eindeloos te combineren. Zo kun je lila loafers perfect dragen naar een zonnige bruiloft en combineer je lila sneakers met jouw favoriete jeans voor een every day look.

Alle schoenen in lila
Item 1 of 5
null

Trendkleur: licht roze

Licht roze zien we dit jaar veel terugkomen. Roze brengt veel positiviteit met zich mee en fleurt jou outfit helemaal op. Ook accessoires in deze fijne kleur doen het heel goed!

Ontdek alle roze schoenen
Item 1 of 4
null

Trendkleur: beige

Perfectly Palewerd door Pantone al als een van dé modekleuren van 2022 bestempeld. Beige is dan ook de perfecte basis als je opvallende kleuren wilt combineren met rustige tinten. Daarnaast matcht beige ook prachtig met andere neutrale kleuren zoals, wit, donkerblauw en zwart. Kortom, beige kan altijd.

Shop beige schoenen
Item 1 of 4
null

Pasteltinten voor mannen

Mannen gaan vaak voor safe als het om kleur gaat. Maar probeer eens wat kleur aan te brengen met pasteltinten. Dit zorgt voor een powerlook!

Naar pasteltinten voor mannen
Item 1 of 5

Pasteltinten met korting

We hebben de mooiste items in pasteltinten voor zowel dames als heren geselecteerd. En deze zijn nog afgeprijsd ook!

Sneakers:

Item 1 of 5

Instapschoenen:

Item 1 of 5

Laarsjes:

Item 1 of 5

Tassen: