Skip to content

Lona Mila

Maat
Mijn filters
Merk
Prijs
€ 50 - € 51
Mijn filters

Kleding van Lona Mila voor dames

Het merk Lona Mila is in 2013 opgericht in Eindhoven. Op dat moment werden er alleen handgemaakte sjaals verkocht die gemaakt werden van de beste kwaliteit. De oprichters van Lona Mila hadden een passie voor printjes in kledingstukken en besloten de sjaals ook een opvallende print te geven. Het bedrijf breidde de collectie al snel uit met jassen, vesten en broeken. Inmiddels produceert Lona Mila ieder seizoen 15 artikelen die met liefde gemaakt worden. 

Comfortabele- en unieke dameskleding

Met de artikelen die worden geproduceerd wil Lona Mila dat een vrouw zich comfortabel en uniek voelt, maar bovenal een beter versie van zichzelf. Voor een speciale gelegenheid of een afspraak, de kleding van Lona Mila is geschikt voor meerdere gelegenheden. De prints gaan ieder seizoen weer met de trends mee waardoor je niet de plank misslaat wanneer je de producten van dit merk aanschaft. 

De dameskleding van Lona Mila kan prima gecombineerd met een stoere damessneaker van Nubikk of juist een stijlvolle pump van het merk Lodi. Door het gebruik van kwalitatief goede materialen gaat de kleding lang mee en blijft het mooi.

Lona Mila 

Wilt je je kledingkast graag aanvullen met een uniek artikel van Lona Mila? Bekijk dan snel de gehele collectie dameskleding op de website van Van den Assem. Je bestelling wordt binnen 1 tot 3 werkdagen gratis bij je thuisbezorgd. Mocht het artikel niet geheel naar wens zijn, dan kun je het artikel kosteloos retourneren.