Skip to content

Hunkydory

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Hunkydory

   Ulrika en Christopher Bjercke hebben in 1996 het Zweedse merk Hunkydory opgericht. Al snel nadat ze elkaar op hun studie in Parijs hebben ontmoet richtte ze Hunkydory op. Het merk groeide uit tot een van de eerste internationale bedrijven dat in Zweden werd opgericht. De naam van het Zweedse merk betekent cool en kalm. De kleding is te kopen in veel verschillende landen zoals Zweden, Australië, België, Tsjechië, Denemarken en Nederland

   De kleding is basic en goed te combineren met kleurrijke accessoires, je kunt je outfit natuurlijk ook basic houden door de outfit af te maken met een simpel paar schoenen. Schoenen die er leuk onder te combineren zijn, zijn schoenen van de merken: adidas OriginalsClarks OriginalsCha Ibiza of Shabbies Amsterdam.

   De kleding en accessoires van Hunkydory kun je online bestellen, wij bezorgen uw bestelling dan gratis bij je thuis. Je kunt de kleding ook in een van onze winkels kopen, kijk voor uw bezoek even op de website zodat je precies weet bij welke winkel de kleding wordt verkocht.