Skip to content

Groene rokken

Zin in een andere kleur dan het geijkte zwart of blauw? Wat dacht je van een rok rok? Groene rokken zijn heel modieus en een beetje anders dan anders. Bekijk hier de hele collectie groene rokken.

  Maat
   Prijs
   € 0 - € 0

   Groene rokken

   Groen is fris. Groen staat voor jong, voor leven en voor de natuur. Geen wonder dat we ons graag omringen met de kleur groen. Kijk maar eens naar het gemiddelde interieur. In bijna iedere woning is er wel sprake van een groene touch. Is het niet de kleur van een muur, dan is het wel in de vorm van planten. Groen is hoe dan ook een kleur die positieve associaties oproept. Ook in de fashion is het een geliefde kleur om mee te spelen. Groen vind je terug in allerlei tinten. Zo kennen we natuurlijk de kleuren groen als: bosgroen, mintgroen en olijfgroen. Maar heb je ook wel eens van deze tinten groen gehoord: emerald, chrysolite en céladon? Emerald is een warme, diepgroene kleur. Chrysolite is een zachte groen die onder de pasteltinten valt. En Céladon doet blauwgroen aan. Niet de meest standaard varianten van de kleur groen en daardoor misschien wel extra mooi. Omdat we zo dol zijn op de kleur groen, vind je in onze webshop en winkels naast groene schoenen of schoenen met groene accenten, groene tassen en groene accessoires ook groene kleding waaronder groene rokken. Een groene rok is weer eens wat anders dan de geijkte zwarte rok en oogt toch heel basic. Onze collectie groene rokken is dan ook heel uitgebalanceerd.

   Toffe rokken van topmerken

   Een groene rok schaf je niet dagelijks aan, dus het is goed om wat vergelijkingsmateriaal te hebben. In onze collectie groene rokken vind je rokken met een groene print of juist rokken in een meer effen groen. Sofie Schnoor is een populair kledingmerk dat kwalitatieve kleding maakt en graag speelt met kleuren, prints en leuke details. Ook Moliin is een topmerk dat heel goed weet hoe groene rokken eruit horen te zien. Neem vooral rustig een kijkje op onze webshop en kies de leukste groene rok wat jou betreft uit.

   Zo komt je groene rok helemaal tot z'n recht

   Ondersteunende kleuren die het extra goed doen bij groen zijn kleuren als grijs, zwart, bruin, beige, blauw en voor wat meer kleurenpower: lila en paars, roze, koraal, fuchsia, rood, bordeaux, sinaasappel en perzik. Groen is een veelzijdige kleur die heel goed met diverse andere kleuren matcht. Wanneer je de aandacht op je nieuwe groene rok wilt vestigen, kies je voor een rustige combinatiekleur zoals beige, bruin, blauw of zwart. Als je iets meer uitgesproken voor de dag wilt komen, dan kies je voor een sprekende kleur. Het is maar net hoe je dag eruitziet en in welke bui je bent.

   Groene rokken kopen op assem.nl

   Heb je je oog laten vallen op een van onze gave groene rokken? Goed nieuws: bestel je een rok van 50 euro of meer, dan bezorgen we het pakket gratis bij je thuis. En dat al binnen 1 tot 3 werkdagen! Dit maakt bestellen bij Van den Assem perfect voor een feestje, zakelijke gelegenheid of etentje waar je snel een (bijzondere) groene rok voor nodig hebt. Vergist in de maat, of is de rok bij nader inzien toch niet jouw smaak? Ook terugsturen of ruilen voor een andere rok kan in onze webshop kosteloos en mag binnen 100 dagen. Je leest het, shoppen bij Van den Assem gaat gemakkelijk en snel. Wij stellen alles in het werk om jouw winkelbeleving zo optimaal mogelijk te laten zijn.